free download 78 travel guides written by experts

Programul de evenimente road-show “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” se reia in 2011

in 10 judete din tara

BTL Design si Agora Group, impreuna cu parteneri locali din toate regiunile din Romania, vor organiza seria de conferinte de afaceri din cadrul programului “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2011” in 10 judete din tara in primul semestru al acestui an. Primele judete care vor fi gazda acestor evenimente sunt Bacau si Iasi in 2-3 februarie 2011.

BTL Design, organizator de evenimente B2B, impreuna cu grupul de presa Agora, vor relua organizarea programului de evenimente “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, acesta fiind al cincilea an de existenta, de-a lungul timpului parcurgand peste 60 de locatii pana in acest moment si prezentand in cadrul acestuia conferinţe dedicate Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Primele doua editii din acest an se vor organiza la Bacau, Hotel Decebal in data de 2 februarie si Iasi, Hotel Europa in data de 3 februarie.

Sunt invitate la aceste evenimente, in mod gratuit, firmele din sectorul IMM care au rezistat in aceste conditii economice nefavorabile si care au inteles ca reducerea cheltuielilor nu poate dura la nesfarsit si ca ea trebuie obligatoriu urmata de o dezvoltare a activitatii, reorientare pe piata sau modernizare a companiei pentru a fi competitiva. Pentru aceste companii am invitat la evenimente furnizori privati de solutii de finantare, de eficientizare a activitatii, de comunicatii si autoritati care au impact asupra procesului de dezvoltare a firmelor: ANAF, autoritati locale si centrale impreuna cu factori politici care pot influenta procesul legislativ.

Evenimentul se va constitui ca o interfaţa foarte eficienta de comunicare in care schimbul de experienta poate fi extrem de valoros pentru cei care conduc aceste firme. Pentru prima oara vom invita oamenii de afaceri din Bacau si Iasi sa prezinte solutiile pe care ei le-au gasit in acesti doi ani de criza, solutii care i-au ajutat sa se dezvolte sau sa-si mareasca profitabilitatea si productivitatea. Si pentru ca performanta se premiaza, BTL Design si Agora Group va oferi un laptop de ultima generatie in cadrul concursului „Premiem perfomanta si inteligenta in afaceri”, in cadrul caruia invitatii din sala vor vota castigatorul dupa prezentarea solutiilor.

Conferinta va incepe cu o plenara de deschidere, in care oamenii de afaceri vor avea posibilitatea sa puna intrebari reprezentantilor administratiei publice locale si factorilor politici. Ulterior vor urma doua sesiuni de prezentari si dezbateri in care se vor discuta solutii de finantari bancare, nonbancare si guvernamentale, solutii de eficientizare a activitati, reducere a costurilor si comunicatii.

Domnul Ion Radu, Managing Director BTL Design, a declarat: „Este o nevoie acuta pe piata de informatii si solutii de care oamenii de afaceri au nevoie in procesul de dezvoltare sau reorientare a activitatii. Misiunea noastra este sa facilitam aceasta conexiune intre cei care ofera solutii si cei care au nevoie. Pentru IMM-uri este vital in acest moment sa investeasca pentru a creste si a ramane pe piata.

“Companiile romanesti si in mod special IMM-urile trebuie sa incerce sa profite la maxim de posibilitatile de finantare existente si sa investeasca in tehnologie. Investitiile in tehnologie de azi pot reprezenta garantul unei dezvoltari durabile si pot aduce acea eficienta care este necesara in mediul de afaceri tot mai competitiv din economia globala.”, a declarat Romulus Maier, Managing Partner Agora Group.

Partenerul principal al evenimentelor de la Bacau si Iasi este BRD, iar in calitate de partenerii de eveniment sunt CEC Bank, UNICREDIT Leasing, CLASS IT.

Partenerii media care promoveaza programul de evenimente sunt: IT Trends, Magic FM, Ziarul de Bacau, startups.ro, wall-street.ro, Digital Trends, news20, bacaul.ro, ghidulbacaului.ro, PRwave, PRwave Directory, Agora News.

Bucuresti, 28.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *