Programele educationale – o prioritate in cadrul companiilor

Inexistent sau neglijat in trecut, departamentul de training si formare profesionala a devenit in prezent unul dintre departamentele de importanta strategica in cadrul unei companii de dimensiuni medii sau mari. Programele educationale, din ce in ce mai diversificate si complexe, incep sa se diferentieze in functie de persoanele carora li se adreseaza.

Astfel, exista cursuri de formare si dezvoltare profesionala pentru angajati, programe de training si certificare pentru parteneri si cursuri pentru initierea clientilor in utilizarea unui anumit produs.

CA, una dintre cele mai mari companii de software de management la nivel international, a acordat dintotdeauna o importanta deosebita procesului educational, concentrandu-se pe dezvoltarea tuturor categoriilor de pregatire, de la cele destinate angajatilor, pana la cele pentru parteneri si clienti. Rezultatele acestui program educational complex sunt vizibile la toate nivelurile, angajatii remarcandu-se prin performanta si fidelitate fata de companie, clientii si partenerii intelegand si utilizand la capacitate maxima tehnologiile CA de ultima generatie.

In vederea consolidarii si dezvoltarii programului educational, CA l-a numit recent pe Bradley J. Samargya Prim Vicepresedinte si Chief Learning Officer al acestei divizii. “Acest lucru reflecta interesul companiei CA de a investi in educatia angajatilor, clientilor si partenerilor,” declara Jeff Clarke, Chief Financial Officer in cadrul CA. “Datorita experientei sale, Samargya este cea mai potrivita persoana, avand capacitatea de redefini strategia de training si dezvoltare educationala, de a realiza pe termen mediu si lung o crestere sensibila a performantelor CA. Aceasta unificare a proceselor educationale cu desfasurarea activitatii CA genereaza rezultate deosebite in toate zonele de business.”

Din aceasta pozitie, Samargya va lucra, atat cu divizia de resurse umane a CA, cat si cu clientii si partenerii in vederea dezvoltarii oportunitatilor educationale strategice din cadrul CA si pentru a oferi programe targetate si masurabile de training. Samargya va conduce toate initiativele de training si dezvoltare prin centralizarea si imbunatatirea managementului de program, de vendor, de continut si educational. Inainte de a lucra in cadrul CA, Samargya a fost Vicepresedinte al Siebel University, Vicepresedinte in cadrul Sybase si a detinut functii de conducere la McGraw-Hill Education si PricewaterhouseCoopers. 

CA a demarat astfel de programe de educatie si training si in Romania si Bulgaria, unde Centrul de Compententa CA ofera – inca din 2003 – partenerilor si clientilor posibilitatea de a participa periodic la traininguri, cursuri formative sau informative organizate in functie de necesitatile specifice ale unor proiecte individuale sau generate de lansarea unor tehnologii noi.

CA
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) – este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date. CA are in portofoliu peste 98% din companiile listate de Fortune 1000®, cat si institutii guvernamentale, de educatie si mii de alte companii din diverse alte industrii. Strategia CA se bazeaza pe patru elemente: dezvoltarea produselor, cresterea partenerilor, expansiunea globala si achizitii strategice – toate acestea avand ca scop o mai buna intelegere si un suport cat mai complet acordat clientilor care astfel vor putea sa valorifice avantajele tehnologiei IT in propria afacere. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ca.com
 
DNA Software (DataNetwork Associates Software)
DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand viziunea CA materializata prin conceptul EITM (Enterprise IT Management). Aceasta unifica si simplifica managementul IT la nivelul intregii companii prin intermediul solutiilor bazate pe o platforma comuna, integrata, automatizata si securizata. Portofoliul CA acopera toate aspectele de management, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei, oferind organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dnasw.com

Bucuresti, 3.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *