metalshow

Programele AXN disponibile in Europa Centrala pe serviciul video de internet

al televizoarelor Sony BRAVIA™

Rețeaua AXN, canalul de divertisment general, specializat pe seriale de acțiune și aventuri transmis în Europa Centrală prin sistemul de cablu și satelit are acum programe disponibile pentru a fi vizionate de publicul cu conexiune la internet, pe noile televizoare Sony BRAVIA™, pe playerele Blu-Ray și pe sistemele Home Theatre-Systems în Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia și România.

Seriale de succes precum Damages/Daune și interese, Kidnapped/Răpirea și Gemini Division sunt disponibile, câte un episod, de-a lungul a 7 zile. În ceea ce privește popularele titluri BBC, Doctor Who și Primeval/Călători din preistorie, și ele sunt disponibile pentru o perioadă de 7 zile, care coincide cu disponibilitatea lor pe AXN Player (www.axn.ro), imediat după premieră. Există de asemenea și alte seriale fascinante ce sporesc diversitatea programelor televizoarelor Sony BRAVIA: Genesis, incitantul serial polițist spaniol și producția originală AXN Zoom, care pot fi urmărite pe BRAVIA™ în același timp cu difuzarea lor pe AXN Player.

Extinderea programului AXN pe televizoarele BRAVIA™ și alte aparate conectate la internet face parte din strategia canalului de a oferi publicului programe cât mai accesibile. Canalul a atins, deja, noi orizonturi în Europa Centrală difuzând constant în premieră și în exclusivitate, seriale americane de top precum Lost: Naufragiații, CSI: NY – Criminaliștii și Criminal Minds/Minți Criminale și dezvoltând AXN Player ce permite vizionarea unor programe imediat după difuzarea lor pe canal.

Televizoarele Sony BRAVIA™ oferă cel mai incitant divertisment la domiciliu creat vreodată de Sony Electronics, combinând noi tehnologii precum Full HD 3D, cu un inovator concept de Monolithic Design și acces rapid la un întreg univers de programe online. Epoca IPTV (Internet Protocol Television) a ajuns în sfârșit în căminele din toată lumea și noul Sony BRAVIA™ înseamnă conectarea la internet și explorarea, din propria sufragerie, a unei mari varietăți de programe și servicii.

BRAVIA™ Internet Video îți permite să urmărești programele pe care le-ai ratat, pentru a te bucura oricând de reluările serialelor tale favorite, în confortul propriei tale sufragerii. De asemenea, îți oferă acces gratuit prin internet la un conținut variat, la cerere pe care îl poți explora accesând site-uri de sharing precum YouTube™, Dailymotion™, etc. Nu mai este nevoie să-ți conectezi calculatorul sau să te uiți pe un ecran înghesuit; poți accesa rapid diferite clipuri video și servicii, pe măsură ce sunt postate online și să le urmărești direct pe televizor.

Bucuresti, 12.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *