free download 78 travel guides written by experts

Programe de vacanta la Disney Channel si Disney Junior

In vacanta de vara, copiii au parte de cele mai noi episoade din animatiile preferate si de filmele clasice ale copilariei, la Disney Channel si Disney Junior.

1. PREMIERA “TARZAN”

Premiera filmului, sambata, 23 iunie, la ora 14:30

Disney Channel anunta premiera filmului “Tarzan”, sambata, 23 iunie, la ora 14:30.
Animatia Disney incepe in adancurile junglei cand micutul Tarzan este adoptat de o familie de gorile. Chiar daca este poreclit “ratacitul fara par” de catre lider, Tarzan este acceptat de gorile si crescut ca unul de-al lor. Impreuna cu amicii sai, isteata gorilla Terk si elefantul Tantor, Tarzan invata cum sa “navigheze” printre copaci si sa supravietuiasca in regatul animalelor. Cele “Doua lumi” ale sale se contopesc la venirea oamenilor, fortandu-l pe Tarzan sa aleaga intre viata “civilizata” alaturi de frumoasa Jane, si viata asa cum o cunoaste el, alaturi de iubita sa familie de gorile.

2. “Desenele animate Masini:” AERIANUL MATER

Episoade in premiera incepand de luni, 25 iunie, pana vineri, 29 iunie, la 09:30

Este saptamana “Desenelor animate Masini” la Disney Channel incepand de luni, 25 iunie, pana vineri, 29 iunie.

In timpul saptamanii “Desenele animate Masini” poti urmari noul episod, Aerianul Mater. In afara Casei Cauciucurilor a lui Luigi, Guido se tot roteste cu antenele intinse: Mater il invata sa zboare. Scepticul Fulger McQueen il intreaba pe Mater ce stie despre zbor, iar acesta ii raspunde: "Totul!” Vezi cat de multe cunoaste cu adevarat Mater, in noul episod, “Aerianul Mater”.

Urmareste cel mai nou episod, Aerianul Mater, in cadrul saptamanii “Desenele animate Masini” de luni pana vineri, intre 25 si 29 iunie, de la ora 09:30.

3.AVENTURILE LUI IZZY

Program special, zilnic, incepand de luni, 25 iunie, pana duminica, 8 iulie 2012, la ora 08:20

Incepand de luni, 25 iunie, pana duminica, 8 iulie, de la ora 08:20, o poti insoti pe Izzy in aventurile cu pirati, numai la Disney Junior.

Afla ce solutii gaseste grupul de pirati pentru fiecare problema misterioasa, canta impreuna cu ei si colecteaza banutii de aur in cele doua saptamani dedicate piratului tau preferat, simpatica Izzy.

Urmareste episoadele duble din “Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” in fiecare zi, icepand de luni, 25 iunie, pana duminica, 8 iulie, la orele 08:20, 14:45 si 17:25.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *