free download 78 travel guides written by experts

Programarea binelui

Claudiu Lucaci
Editura Tritonic

Programarea binelui… la ce te poate duce mai intai de toate cu gandul?
Poate la gandirea pozitiva – atat de indelung promovata in zilele noastre.
Poate la modalitati in care sa faci bine chiar daca ai fi tentat sa faci rau.
Poate la organizare, planificare a unor actiuni care sa te duca la atingerea scopurilor.
Poate la incetarea pierderii timpului si la trecerea la actiune.

Poate la toate acestea si la multe altele.

Asa se face ca eram intrigata cu privire la carte. Despre ce ar putea fi ea oare – stiind ca autorul este un jurnalist de televiziune.

Si-am inceput lectura.

Am constatat materiale scurte, cu elemente care tin de stiinta, cu analize, cu pareri (dar nu strict dominate de emotie). Asadar, cumva, mai direct sau mai indirect, o incursiune in lumea stiintelor sociale. O incursiune foarte interesanta insa – si provocatoare.

Apoi am realizat inca un lucru: cartea contine reunite articole de pe blogul autorului. Da, un experiment poate – interesant de altfel. Citirea in format print, dar adunate ordonat, a articolelor de pe blog.

Este un demers meritoriu din cateva puncte de vedere: poate nu toti i-au citit blogul, astfel ca o carte aduce si un alt public; posibilitatea de a citi toate articolele – sau buna parte – a articolelor de pe blog (care poate au mai fost ratate chiar de cititorii constanti ai blogului sau). In sfarsit, oferirea posibilitatii unei lecturi cu multe materiale odata – si nu impartite in functie de timpul disponibil al lui Claudiu Lucaci de a scrie pe blog. O lucrare de publicistica intr-o mare de romane (deloc de criticat). In sfarsit, revenind la o observatie de mai sus cu privire la carte, daca oricine are vreun comentariu de facut, o poate face. Da, simplu. Intra pe blog si cauta articolul si comenteaza.

Iar dupa lectura, multi vor deveni cititori ai lui Claudiu Lucaci.

Iata asadar cate motive pentru a considera lucrarea interesanta atat prin continut, cat si ca lucrare in sine.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *