Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Program special de Paste la The Money Channel

Paştele le aduce telespectatorilor The Money Channel un program special, cu documentare şi producţii de referinţă ale cinematografiei româneşti.

Prima incursiune în lumea tradiţiilor şi credinţei va fi sâmbătă, de la ora 10.00, când va fi prezentat documentarul “Maramureşul, tradiţie şi credinţă”. Producţia spune povestea tradiţiilor de Paşte din acea zonă a României şi îndeamnă la rememorarea unei lumi parcă uitate a credinţei româneşti. “Maramureş, tradiţie şi credinţă”, care aduce în atenţia telespectatorilor zone în care tradiţiile şi obiceiurile se păstrează de-a lungul timpului, va fi difuzat sub forma unor episoade, în zilele de Paşte.

Duminică, în prima zi de Paşte, de la aceeaşi oră, magia continuă cu “Monumente ale tradiţiei vâlcene”, o serie de reportaje care arată cele mai importante edificii de cult din zona Vâlcea, cu o bogată tradiţie ortodoxă. Telespectatorii pot călători şi “vizita” zone de cult cu o mare încărcătura emoţională prin intermediul postului nostru. Documentarul “Monumente ale tradiţiei vâlcene” va fi prezentat în mai multe episoade, atât în duminica Paştelui, cât şi în a doua zi de Paşte.

Luni, 16 aprilie, la The Money Channel vor fi difuzate pe tot parcursul zilei poveşti impresionante despre “Profesii, cariere”- cele mai interesante mărturii ale celor care au reuşit să facă performanţă în diferite domenii. The Money Channel creează şi aici o lume fantastică a poveştilor de succes în domenii greu de imaginat a aduce faima scontată.

A doua seară de Paşte se încheie la The Money Channel cu filmul “Utopia Impusă”, a marelui regizor Marius Barna. Filmul, difuzat începând cu ora 22.00, este o radiografie a vieţii românilor sub regimul comunist.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *