Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Program normal pentru cafenelele, restaurantele si cinematograful

din Bucuresti Mall si Plaza Romania, in ziua de Paste

Bucureşti Mall și Plaza România deschid în ziua de Paște, duminică, 15 aprilie, restaurantele, cafenelele și cinema-ul începând cu ora 10:00 până la ora 22:00, iar magazinele și standurile vor fi închise.

A doua zi de Paște, magazinele celor două centre comerciale vor funcționa începând cu ora 10:00 și până la ora 22:00, iar zona de food court și cinema va avea un program prelungit, până la ora 23:00.

”Am pregătit cu ocazia sărbătorilor pascale două nopți prelungite de shopping atât în București Mall cât și în Plaza România, astfel încât clienții noștri să nu fie presați de timp atunci când își fac cumpărăturile. Pentru toți cei care ne trec pragul am pregătit o serie de campanii promoționale cu premii de sute de euro, reduceri de până la 50% și multe alte surprize. Vom fi aproape de clienții noștri în ziua de dinainte și după Paste, cu un program normal de funcționare, doar în ziua de Paște vom avea magazinele închise, nu și restaurantele, cafenelele sau cinema-ul care vor avea un program normal, între orele 10:00 și 22:00, a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director Anchor Grup.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *