free download 78 travel guides written by experts

Program de internship la singura firma romaneasca de antivirus

BitDefender®, dezvoltatorul autohton de soluţii de securitate, a anunţat azi demararea programului de internship la BitDefender pe perioada verii,.

Cei admişi în acest program vor avea posibilitatea să-şi testeze aptitudinile într-un mediu profesionist, să interacţioneze cu o echipă tânără, dinamică, de succes şi să cunoască experţii în securitatea informaţiei. Cei mai inovativi şi performanţi vor beneficia de diverse premii, certificări, precum şi de oportunitatea de a se alătura echiepi BitDefender la sfărşitul programului, după cum explică Carmen Capitănescu, Marketing Manager, BitDefender România: "Am demarat acest program în ideea de a sprijini tinerii interesaţi de new media şi comunicare pe Internet să-şi exprime şi dezvolte talentul în cadrul unei companii multinaţionale de succes, învăţând de la profesionişti şi participând la proiecte inovatoare, desfăşurate la nivel global”.

Potrivit BitDefender, voluntarii trebuie să cunoască bine limba engleză şi să aibe cunoştinţe de bază de navigare pe internet. „BitDefender susţine spiritul inovator, creativitatea şi ridică în permanenţă standardele de excelenţă în inovaţia tehnologică. Prin acest proiect dorim să oferim participanţilor o experienţă cât mai vastă în domeniul online, într-un mediu energic, dinamic şi tânăr", a încheiat Carmen Capitănescu.

Aplicaţiile pentru acest program pot fi trimise la adresa project@bitdefender.com şi pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne vizitaţi la //www.bitdefender.ro/project.

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *