free download 78 travel guides written by experts

Program de internship la singura firma romaneasca de antivirus

Producatorul autohton de solutii de securitate BitDefender®, a anuntat azi incheierea programului de intership pe perioada verii.

Cei admisi in program au beneficiat de training-uri, cursuri de formare profesionala, iar eforturile depuse s-au concretizat in obtinerea de certificari tehnice si premii. In plus cei mai performanti dintre acestia au fost angajati in cadrul companiei BitDefender, dupa cum explica HR Manager Carmen Buruiana: "Demaram acest program in fiecare an si intotdeauna remarcam pasiunea si energia tinerilor care participa in programul nostru. Ne face placere sa-i ajutam si sa-i lasam sa-si exprime si dezvolte talentul in cadrul companiei noastre, invatand de la profesionisti si participand la proiecte inovatoare, desfasurate pe intreg cuprinsul globului”.

Anul acesta in urma programul de intership, au fost angajate 3 dintre cei mai buni voluntari in cadrul Departamentul Customer Care. “BitDefender a fost dintotdeauna un sustinator al educatiei si al tinerilor. Sustinem spiritul inovator si oferim tinerilor un mediu de dezvoltare profesionala propice. Oamenii pe care i-am angajat au fost foarte interesati sa lucreze aici cu noi si au demonstrat pe perioada internship-ului ca sunt foarte capabili si au competentele necesare sa faca parte din echipa BitDefender", a concluzionat Cornelia Fodor, Customer Care Manager BitDefender Romania.

Programul de internship este desfasurat de BitDefender in fiecare an ca parte a strategiei BitDefender de responsabilitate sociala. Politica BitDefender consta intr-un comportament responsabil din punct de vedere etic si social. BitDefender dezvolta parteneriate in toate zonele unde contributia noastra este necesara si suntem asociati cu proiecte ce vin in sprijinul comunitatii si aduc beneficii si noi oportunitati oamenilor.

Bucuresti, 25.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *