metalshow

Program de afiliere pentru site-urile de reduceri colective

Reţeaua de marketing afiliat 2Parale şi portalul CautaReduceri.ro lansează un program de afiliere dedicat site-urilor de reduceri colective, prin care acestea sunt promovate pe CautaReduceri.ro şi site-urile afiliaţilor săi în schimbul unui comision din vânzările generate.

Programul este deschis tuturor site-urilor de reduceri colective, cărora le poate genera vânzări semnificative. Disponibil pe CautaReduceri.ro, cel mai important portal de acest gen cu informaţii de la peste 35 de site-uri de profil de pe piaţa românească, programul utilizează platforma 2Performant, pe care funcţionează şi 2Parale.ro, cea mai mare reţea de afiliere din România. Platforma foloseşte un sistem de monitorizare avansat, care permite înregistrarea tuturor vânzărilor şi acţiunilor realizate de către utilizatorii trimişi de CautaReduceri.ro şi afiliaţii săi pe site-urile de reduceri.

Piaţa site-urilor de reduceri colective s-a dezvoltat rapid în ultimul timp, numai în primele două luni ale acestui an românii cumpărând cupoane de reduceri de un milion de euro, potrivit datelor CautaReduceri.ro.

"Piaţa reducerilor colective a atras foarte mulţi utilizatori de internet din România, pe care i-a convertit în cumpărători. Creşterea este accelerată de lansarea multor jucatori şi ne bucurăm că am făcut acest parteneriat cu portalul CautaReduceri.ro – cel mai important agregator de reduceri din România. Noi vom promova în continuare în 2Parale câţiva dintre jucătorii importanţi din această piaţă – Kuponiada este un exemplu – însă tuturor celorlalte site-uri de reduceri le oferim posibilitatea de a se promova targetat prin intermediul acestui program de afiliere", a spus Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

“În ultimele 5 luni am asistat la o creştere masivă a pieţei de reduceri colective, atât din perspectiva numărului de site-uri lansate pe acest model de business, cât şi din perspectiva interesului generat pe internet. Pentru a ajuta piaţa să crească în continuare, lansăm astăzi acest program de afiliere bazat pe un sistem de matching avansat între audienţele afiliaţilor şi multitudinea de oferte disponibile în piaţă. Pentru afiliaţi acest sistem reprezintă o şansă de a-şi maximiza veniturile, iar pentru site-urile de reduceri reprezintă o metodă de a atrage clienţi relevanţi, fără costuri fixe, plătind doar pentru vânzările generate.”, explică la rândul lui Matei Pavel, proprietarul Konk Media, compania care administrează CautaReduceri.ro.

Mai multe informaţii despre marketingul afiliat găsiţi pe //www.2parale.ro/home/faq.

Despre 2Parale

2Parale este cea mai mare reţea de afiliere din România, cu un portofoliu de 100 de campanii şi peste 4.500 de afiliaţi care au generat advertiserilor vânzări de peste 7,7 milioane de lei (fără TVA). 2Parale oferă un serviciu de marketing bazat pe performanţă, fiind prima platformă de marketing afiliat lansată pe piaţa locală. Este singura reţea de afiliere membră a IAB România.

Marketingul afiliat oferă o soluţie rapidă şi eficientă de promovare şi monetizare, care îndeplineşte visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii sunt promovaţi şi plătesc doar pentru rezultatele obţinute (vânzări sau lead-uri), iar afiliaţii (publisheri, bloggeri, specialişti SEO&SEM) câştigă bani direct proporţional cu numărul sau valoarea conversiilor generate.

Despre CautaReduceri.ro

CautaReduceri.ro este primul şi cel mai mare agregator de reduceri colective din România. Zilnic, 8.000 de persoane accesează cele peste 100 de oferte active şi achiziţionează un număr estimat de 500-600 de vouchere.

Printr-un sistem complet automat, ofertele sunt actualizate la fiecare 10 minute, de pe 31 de site-uri de reduceri colective. Principalul avantaj care diferenţiază CautaReduceri.ro în această piaţă este geopoziţionarea din browser, serviciu gratuit prin care utilizatorii pot descoperi uşor reducerile din cartierul lor.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *