free download 78 travel guides written by experts

ProFM Black da startul “ostilititatilor” la Battle Off Da Dome!

ProFM Black, radioul on line de hip hop si R ‘n’ B de pe www.profm.ro , ii asteapta pe toti pasionatii de “battle-uri” intre MC la Battle Off Da Dome, competitie care a ajuns la editia a IV-a. Timp de doua runde preliminare, 32 de concurenti se vor ‘lupta’ in rime pentru un loc in marea finala si pentru premiile in valoare de peste 1500 de euro!  

Desi este proaspat intrat pe “scena online”, ProFM Black isi face un obicei din a sustine cele mai tari evenimente de hip hop si R ‘n’ B. Dupa ce a fost prezent la super show-ul Snoop Dogg si i-a premiat pe fanii artistului cu viniluri si iPoduri incarcate cu noul sau album, ProFM Black “recidiveaza” la Battle Off The Dome. In afara tarii, battle-urile reprezinta un mod obisnuit de afirmare pe scena Hip-hop: unele concursuri de battle ofera castigatorilor premii in valoare zeci de mii de dolari si contracte cu mari case de discuri.

Prima runda a competitiei va avea loc duminica aceasta, 9 noiembrie, in clubul Suburbia, unde scena va fi transformata intr-un ring de wrestling! Warm-up-ul serii va fi asigurat de catre DJ Undoo si Bazooka Joe, concursul de battle urmand sa inceapa in jurul orei 22.00. Battle Off Da Dome IV va fi prezentat de Mihai Brasoveanu, comentator de wrestling pe MTV si Sport.ro.

Bucuresti, 07.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *