free download 78 travel guides written by experts

ProFM a sarbatorit Craciunul Copiilor

Pe 6 decembrie incepand cu ora 9 dimineata, studioul ProFM a fost cucerit de prichindei care au luat locul Dj-iilor si au sarbatorit cum se cuvine Craciunul Copiilor!

Talentati si bine pregatiti pentru programul de radio, cei mici au facut spectacol in fata in fata microfonului.  Spre amuzamentul ascultatorilor ProFM, copilasii au dezbatut subiecte interesante precum: “ ce este mai mare : Mare sau Mijlociu?”. Parerile au fost impartite si la o mica diferenta s-a votat ca mare este mai mare iar mijlociu este mai mic.

Printre micutii DJ invitati de “Craciunul Copiilor” la ProFM s-au numarat Alexia si Aris, copiii Andreei Esca, Eva Bartos, fiica actorului Pavel Bartos si Carina Alexandra, fiica reporterului Catalin Radu Tanase, Lili Sanboeuf si Ionut Bora din serialul ACASA TV “Ingerasii”. Niciunul dintre ei nu a ratat ocazia de a-si dovedi talentul, fie ca este vorba de a recita poezii, de a canta sau de a degusta cat mai multe dulciuri.

Tot pe 6 decembrie, ProFM a organizat la galeriile Vitantis Shopping Center un super spectacol, concursuri cu super premii, magicieni, facepating si multe alte surprize, toate pentru cei mici. Nono Semen, prezentatorul programului de dimineata de la ProFM, a facut atmosfera de petrecere si a imparitit in numele Mosului cadouri pentru sute de baietei si fetite.

E clar: 6 decembrie a fost ziua lor. A fost Craciunul Copiilor cu ProFM.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *