free download 78 travel guides written by experts

Profitati de ultima saptamana a campaniei promotionale Fiskars si Gerber din benzinariile MOL

Până pe 16 februarie puteți să achiziționați produse Fiskars și Gerber cu reduceri de până la 55%, în campania “Întâmpină iarna cu Fiskars și Gerber în benzinăriile MOL”, în limita stocului disponibil.

De la unelte ergonomice pentru zăpadă, în cazul ninsorilor abundente, la topoare de diferite dimensiuni pentru lemnele de foc și până la diverse ustensile practice precum cuțitul tactic, minilanternă sau șurubulenițe, veți avea la îndemână produse de înaltă calitate, special concepute de designerii de la Fiskars și Gerber. Mai mult, promoția include și produse de menaj din gama Fiskars, cuțite de bucătărie și foarfeci, utile în orice gospodărie.

Mecanismul promoției are la bază etichete promoționale care pot fi obținute în urma achiziționării de carburant sau produse și servicii din benzinăriile MOL de minimum 25 de lei. De asemenea, punctele acumulate pe cardul de fidelitate Multibonus pot fi folosite pentru plata produselor, în loc de numerar. În plus, prin înregistrarea codului promoțional tipărit pe bon pe site-ul www.molromania.ro/fiskars, clienții au șansa de a câștiga un curs de supraviețuire de 5 zile în tabăra Bear Grylls din Scoția.

Bucuresti, 10.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *