free download 78 travel guides written by experts

Profitati de beneficiile saunei uscate la Body Contur

Body Contur – www.bodycontur.ro si www.bodycontur.ro/blog -, centru de infrumusetare si remodelare corporala, prezinta sauna uscata sau capsula “Souplesse”,  una din ultimile inovatii in materie de echipament SPA.

“Am aflat de aceasta capsula, am cautat sa vedem rezultatele pe care le-a dat in timp si am remarcat cu placere ca este o solutie foarte buna pentru slabit si intretinere corporala.” ne spune Adina Petre, director general Body Contur. “Capsula aduce ca tehnici de tratament efectele biochimice prin terapia cu infrarosii. Am adus-o si la Body Contur pentru a putea ramane dedicati obiectivului nostru de a oferi clientelor cele mai noi proceduri si aparate care sa le ajute sa arate asa cum isi doresc.”
Vedem la televizor persoane care fac sauna. Cunoastem beneficiile saunei pentru organism, iar acum avem la dispozitie un aparat care permite tratamentul individual, mai avansat ca tehnologie fata de sauna simpla, aparat care este si foarte confortabil. Te strecori in capsula, capul ramane afara – astfel ca nimeni nu ne vede, totul este foarte comod si… putem vorbi despre cate in luna si in stele cu asistentul medical sau cu alte persoane. Daca venim cu prietenele la un abonament cu sedinte la mai multe aparate pentru un efect cu adevarat uimitor astfel incat sa ajungem sa avem silueta dorita, sa aratam si sa ne simtim bine in pielea noastra, atunci atmosfera va fi cu siguranta asigurata. Si la final de sedinte cand vedem ca suntem mai aproape de obiectivul propus zambetul va ramane pe fata noastra.
    
Sauna uscata este un tratament modern cu efecte imbatabile. Corpul uman are in componenta apa si proteine precum si calciu, fier, natriu si alte microelemente care produc energie echivalenta cu infrarosii de 5-30 microni. Din acest motiv corpul uman absoarbe in mod optim energia razelor infrarosii. O sedinta cu sauna uscata costa 50 ron, iar pentru un tratament care sa dea rezultate vizibile se recomanda un numar de 12 sedinte. Se poate face si un abonament, in acest caz pretul fiind de 550 ron.
     
Combinatia de raze infrarosii si sauna uscata duce la efecte spectaculoase, obtinandu-se o slabire atat in diametru cat si in greutate.          
    
Efectele pozitive ale saunei uscate sunt:
–         eliminarea stratului gras si al celulitei ( prin caldura foarte puternica se ajunge pana la nivelul celular, grasimea este topita si se produce astfel o scadere considerabila a celulelor grase din organism);
–         accelerarea metabolismului.
 
      Alte tipuri de tratament
      Capsula uscata poate fi folosita in mai multe combinatii de tratamente:
–         tratament cu impachetari cu ciocolata si alge marine;
–         electrostimulare cu sauna

„Nu stiam cum va fi sauna uscata. Am vazut in cabinet o capsula alba care parca ma astepta. M-am asezat, capsula a fost inchisa si tratamentul a inceput. Confortabil si fara efort dupa mai multe sedinte am vazut rezultatele. Sunt extrem de multumita – la fel ca si celelalte cliente cu care m-am imprietenit. Venim cand putem si atunci cand ne intalnim constatam ca procedurile recomandate de cei de la Body Contur dau rezultate. E minunat.” ne-a declarat una dintre clientele noastre, Nicoleta Sivu.

Alege asadar sa intri in lumea frumusetii. Body Contur este locul unde te poti abandona ca intr-un vis. Poti alege tratamente si masaje faciale (electrostimulare, ultrasunete, vacuum, peeling, cryo sistem si epilare definitiva cu laser), tratamente si masaje corporale (remodelare corporala, slabire, drenaj limfatic, dermoabrazare, tratarea anumitor afectiuni ale muschilor si oaselor, tonifierea muschilor si gimnastica de intretinere, topirea tesutului adipos, probleme dermatologice minore, impachetari cu ciocolata, alge marine si oligoelemente, regenerarea pielii) si terapii speciale de relaxare.

Daca vrei ca visul tau sa devina realitate, te asteptam la Body Contur in Str. Vulturilor nr. 43, sector 3, Bucuresti, tel/fax: 323 03 17, 323 03 18.

Body Contur. Trup si suflet! Este ceea ce vei vedea ori de cate ori te vei privi in oglinda.

Bucuresti, 20.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *