metalshow

Profi Weiss este vopseaua superlavabila

numărul 1 în rândul profesioniştilor

Profi Weiss a fost declarată vopseaua numărul 1 în rândul profesioniştilor, conform unui studiu independent realizat de agenţia de cercetări de piaţă A&D Consulting. Vopseaua Profi Weiss a fost dezvoltată împreună cu zugravii profesionişti, pentru a răspunde nevoilor şi dorinţelor acestora. În decursul a doi ani, treizeci de zugravi profesionişti, selecţionaţi la întâmplare din piaţă, au ajutat la alegerea formulei finale, testând peste 150 de versiuni de vopsea. De asemenea, pentru a demonstra calitatea de necontestat a Profi Weiss, zugravii au fost invitaţi să testeze diverse vopsele puse în găleţi neetichetate. Profi Weiss a fost supus testării alături de cele mai bune vopsele de pe piaţă. Fără a şti ce mărci de vopsea se află în găleţi, majoritatea zugravilor au indicat produsul Profi Weiss ca fiind cel mai bun. Dezvoltată de düfa DEUTEK sub brandul DEUTEK Profi, Profi Weiss este o vopsea superlavabilă albă cu extraputere de acoperire şi foarte uşor de aplicat. Este recomandată  pentru toate suprafeţele de bază minerale : tencuieli uzuale de var – ciment, ciment – var, gleturi de var şi ipsos, plăci de gips carton şi beton. Vopseaua formează o peliculă ce umple foarte bine porii, este mată şi permeabilă la vaporii de apă.

Sistemul recomandat de aplicare este un strat de grund Putzgrund Weiss urmat de un strat de finisaj Profi Weiss.
Gama profesională DEUTEK Profi se adresează zugravilor profesionişti şi firmelor de construcţii, oferindu-le acestora soluţii practice şi eficiente, utilizând cele mai moderne tehnologii germane.

În 2006 düfa România SA a devenit düfa DEUTEK SA, o schimbare de nume care evidenţiază viziunea după care s-a ghidat până acum în afaceri: satisfacerea nevoilor consumatorilor prin oferirea de produse de calitate superioară la standarde europene, utilizând cele mai moderne tehnologii germane. Cuvântul DEUTEK provine din termenii deutsche – german şi technologie – tehnologie.

Bucuresti, 9.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *