creative night talks
Shadow

Profi Start – program pentru studenți

De curând a fost lansat programul de stagiu plătit PROFI START prin intermediul căruia studenți și masteranzi din Timișoara, Cluj și București au șansa să-și dezvolte o carieră într-un mediu dinamic și modern, aflat într-o continuă expansiune.

Totodată, începând din această săptămână, încă un magazin în format Loco se adaugă rețelei, la Cărpiniș, județul Timiș, pe strada Principală, nr.20A, cu o suprafață totală de 415 m2, din care sala de vânzări măsoară 276 m2.


,,Venim în întâmpinarea celor care se află în ultimii doi ani de facultate și a masteranzilor  cu un program eficient și atractiv care îi pregătește pentru o carieră în domeniul retailului,” a declarat Raul Ciungu, Directorul de Resurse Umane PROFI Rom Food. “Printre multe alte avantaje, aceștia primesc lunar un pachet salarial motivant și chiar au posibilitatea să continue colaborarea ca angajați.”

Timp de 18 luni, începând din septembrie, tinerii admiși în PROFI START se pregătesc și învață de la cei mai buni profesioniști din cadrul companiei. Ei își desfășoară programul de practică în departamentele de marketing, resurse umane, IT și juridic. Ulterior este posibil ca și alte departamente să intre în acest program.


În prima fază a stagiului, internii se familiarizează cu activitatea echipei din care fac parte, urmând o etapă de perfecționare a abilităților și în tot acest timp, tinerii beneficiază de mentoring din partea coordonatorilor lor.

PROFI investește constant în ultimii ani în programe de dezvoltare profesională specializate și segmentate în funcție de nivelul de experiență. La finalul lui 2015, cu 8798 de angajați activi, rețeaua se afla pe locul 11 în topul angajatorilor din România, poziție de la care a evoluat cu siguranță având în vedere că în momentul de față ce se apropie cu repeziciune de 11.000 de angajați.

Cuprinzând în prezent 455 de unități în 225 de localități din toate județele și municipiul București, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *