free download 78 travel guides written by experts

PROFI se extinde la Pitesti si Radauti si intra in Medgidia

Astazi s-au deschis al noualea magazin PROFI din Pitesti, al doilea din Radauti si primul din Medgidia, reteaua extinzandu-se la 347 de unitati in toate judetele tarii.

Magazinul din Pitesti, Jud. Arges, este amplasat pe Calea Dragasani la Nr.5 si functioneaza in format City cu o suprafata totala de 332,6 mp, din care sala de vanzari masoara 225mp.

Unitatea din Radauti, Jud. Suceava, este operata tot in format City si se afla pe Str. Bogdan Voda nr.68, la parterul unei bloc de locuinte. Are o suprafata totala de 370 mp, iar sala de vanzari masoara 248 mp.

La Medgidia, Jud. Constanta, PROFI si-a facut intrarea prin amplasarea unui magazin in format standard pe Str. Poporului nr. 60A. Unitatea are 489 mp din care sala de vanzari acopera 337 mp.

PROFI Rom Food este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, cu aproape 8000 de angajati si planuri de a ajunge la 500 de magazine in 2016 si de a continua sa se extinda si in anii urmatori. PROFI detine magazine in format standard si City in orase si a creat Loco, un format special pentru zonele rurale, adaptandu-si oferta cerintelor consumatorilor si avansand cu succes in zone care pana acum nu erau vizate de retailul modern. Toate acestea precum si ampla sa implicare in activitati sociale dedicate copiilor au facut ca PROFI sa devina unul din brandurile importante din Romania.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *