free download 78 travel guides written by experts

PROFI își continua expansiunea in mediul rural

Profi își continuă expansiunea în mediul rural prin inaugurarea a trei noi magazine în format Loco, adăugând astfel trei noi localități pe harta rețelei: Bonțida, Dumbrăveni și Cioranii de Jos.

Magazinul din Bonțida, localitate cu aproximativ 5000 de locuitori din Jud. Cluj, funcționează pe Str. Mihai Eminescu nr. 334, având o suprafață totală de 350 mp, din care sala de vânzări ocupă 218 mp.

În satul Dumbrăveni, din Jud. Suceava, unitatea Profi este situată la adresa Tarla 27/6, Dn 29. Magazinul are o suprafață totală de 332 mp, sala de vânzări ocupând 214 mp.


Începând de astăzi, și locuitorii unei alte localități din Jud. Prahova se bucură de confortul retailului modern oferit de magazinul Profi Loco ce funcționează la adresa Cioranii de Jos nr. 407 bis. Suprafața totală a unității este de 546,7 mp, cu o sală de vânzări ce măsoară 223 mp.

Prin cei peste 9500 de angajați care lucrează astăzi în 407 de magazine din 196 de localități, PROFI își întărește poziția deja consacrată: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *