free download 78 travel guides written by experts

Profi: Doua noi magazine si o platforma de legume si fructe

Astazi s-a deschis un nou magazin PROFI la Constanta, ieri unul la Oradea si duminica trecuta a fost inaugurata o platforma de legume si fructe la Timisoara, lantul extinzandu-si astfel reteaua la 248 de magazine si marindu-si considerabil capacitatea logistica.

Magazinul din Constanta este o unitate in format standard amplasata pe Bulevardul Tomis la numarul 318, cu o suprafata totala de 584 mp din care sala de vanzari masoara 370 mp.

Acesta este al optulea PROFI din municipiul Constanta, in judet mai existand o unitate la Mangalia.

Al cincilea magazin PROFI din Oradea s-a deschis in format PROFI City pe strada Sovata nr.50, cu o suprafata totala de 443 mp, spatiul de vanzari acoperind 265 mp. In Oradea mai exista trei unitati City si una standard, iar la nivelul judetului Bihor, PROFI este prezent cu un total de opt magazine.

Noua platforma deschisa langa Timisoara, in comuna Ghiroda, pe Calea Aviatorilor nr.4, este cea mai mare dintre platformele de legume-fructe ale PROFI, ea intinzandu-se pe o suprafata totala de 2700 mp si avand si o zona de cross-docking. Celelalte au fost inaugurate la Cluj-Napoca tot in acest an, si la Chiajna, langa Bucuresti, la finalul anului trecut.

Pe langa aceste platforme pentru legume si fructe proaspete, PROFI mai detine in prezent doua centre logistice la Cluj-Napoca si la Aricestii Rahtivani, langa Ploiesti. Astfel, PROFI detine in prezent 33.379 mp de spatii logistice.

Continuandu-si politica ambitioasa de dezvoltare inceputa in urma cu cinci ani, PROFI se situeaza in acest moment pe un confortabil loc doi in randul retailer-ilor moderni din tara noastra, avand 248 de magazine in 121 de localitati din 40 de judete, si peste 6000 de angajati.

Bucuresti, 26.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *