free download 78 travel guides written by experts

PROFI – doua noi magazine intr-o saptamana: Ineu si Bucuresti

De miercuri, locuitorii orasului Ineu se pot bucura si ei de serviciul si de calitatea PROFI, iar de joi, inca un magazin isi deschide portile in Bucuresti, reteaua ajungand, astfel, sa numere 88 de unitati in 58 de localitati de pe tot cuprinsul Romaniei.

“Retailul modern contribuie la confortul cumparatorilor prin conditii deosebit de civilizate si produse de foarte buna calitate, iar echipa PROFI reuseste sa mentina cele mai mici preturi la un mare numar de astfel de produse,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “Avem convingerea ca numerosi locuitori din Ineu vor aprecia aceste avantaje si ca, la randul lor, bucurestenii vor sti sa se bucure de cresterea retelei noastre din capitala, care de acum numara 15 magazine.”

Situat pe Bd.Republicii, in centrul orasului Ineu, noul magazin are o suprafata totala de 624 mp, suprafata de vanzare acoperind 300 mp, si va functiona de luni pana sambata in intervalul 7.00-22.00 , iar duminica intre 8.00 si 20.00.

Noul magazin din Bucuresti este situat pe bulevardul Pantelimon nr. 114, in locul fostului magazin Prodas, avand o suprafata totala de 822mp, cu o suprafata comerciala de 600mp.

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *