free download 78 travel guides written by experts

PROFI deschide patru noi magazine pana in noiembrie

Astazi, PROFI inaugureaza un nou magazin in Arad urmat, maine, de primul sau magazin din Tulcea, iar miercurea viitoare, de doua noi premiere: prima sa unitate din Ludus, si cea de a saptea unitate din Sibiu. Astfel, PROFI Rom Food incheie luna octombrie cu un total de 138 de magazine aflate in 84 de localitati.

„In acest ritm, vom depasi considerabil tinta celor 30 de magazine pe care ne propusesem initial sa le inauguram in acest an”, a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial.

Cel de al treilea magazin PROFI din Arad este amplasat in Piata Arenei, nr. 7, in Centrul comercial Bou Rosu, in locul unui fost magazin alimentar. Are o suprafata totala de 454 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

Magazinul PROFI din Tulcea se deschide pe Strada Unirii, nr, 2, cu o suprafata totala de 900 m.p. si o sala de vanzari de 517 m.p., la parterul unui bloc de locuinte.

Magazinul din Ludus se afla pe strada 1 Decembrie 1918, nr.30, principala artera de circulatie din localitate, si are o suprafata totala de 461 m.p. si o sala de vanzari de 333 m.p.

Magazinul din Sibiu se va afla pe Str. Stefan cel Mare, nr.47, in cartierul Trei Stejari, ocupand o suprafata de 500 m.p. si dispunand de o sala de vanzari de 342 m.p.

Fiecare din aceste inaugurari prilejuieste localnicilor cate o zi speciala, acestia putand sa se bucure de minitarguri, de programe pentru copii, si de multe surprize. De asemenea, ei vor putea juca la Roata norocului pentru a primi gratuit sute de plase cu produse, iar cei care vor face cumparaturi de peste 50 de lei primesc in plus vouchere de 10 lei.

In timp ce festivitatea aradenlor include, in jurul orei 16, un concert Fely Donose, participant la Vocea Romaniei, tulcenii sunt invitati la o petrecere de Halloween unde ii asteapta vin fiert, ceaiuri calde, placinte cu dovleac si covrigi, precum si un concurs de sculptat dovleci.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *