free download 78 travel guides written by experts

Profi deschide magazine la Botosani si Giurgiu si rebranduieste magazinele Pita

PROFI a inuagurat astazi cel de-al cincilea magazin al sau din Botosani iar maine va deschide inca unul la Giurgiu, reteaua ajungand astfel sa numere 212 unitati in intreaga tara.

Magazinul din Botosani este ultimul din cele cinci preluate de PROFI in toamna anului trecut de la reteaua de magazine locala Pita. Situat pe strada George Enescu nr 4, bl. T94, acesta este cel mai mare dintre cele cinci, avand o suprafata totala de 1002 mp, din care sala de vanzari acopera 690 mp.

Cele cinci magazine mai functioneaza doar doua zile sub numele de Pita, de la 1 martie urmand sa poarte insemnele de brand PROFI. Patru dintre ele functioneaza in format standard iar al cincilea, cel de pe strada Grivita, se prezinta in format City.

Redenumirea magazinelor din Botosani va fi marcata prin tombola “Castigi cu PROFI”, tombola ce se va desfasura in perioada 1 martie – 13 aprilie 2014 si va avea ca premiu o masina Dacia Logan. La tombola poate participa orice persoana in varsta de peste 18 ani care face cumparaturi de minimum 50 de lei la oricare din magazinele PROFI din strazile Stefan cel Mare, Grivita, Primaverii, Bucovina si George Enescu. Extragerea numelui castigatorului se va face pe data de 23 aprilie, in cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilelor Orasului Botosani.

Magazinul care se va deschide maine la Giurgiu vine la numai o saptamana dupa ce PROFI a inaugurat prima sa unitate din localitate. Situat in Piata Comertului nr. 48, magazinul este tot in format standard si are o suprafata totala de 513 mp si o sala de vanzari de 420 mp.

Prin numarul mare de magazine prezente in 109 localitati din 39 de judete, PROFI reprezinta cel de-al doilea mare retailer modern din Romania. El opereaza cu unitati in format standard, City si Mall si are peste 5000 de angajati.

Bucuresti, 27.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *