Baby Boom Show Virtual

PROFI aduce retailul modern si la Bicaz

Astazi au fost inaugurate doua magazine PROFI, unul in Bicaz si altul in Pitesti, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 162 de localitati.

Magazinul din Bicaz, Jud. Neamt, prima unitate de retail modern din aceasta localitate, este situat pe Str. Barajului Nr. 2A, in imediata apropiere a Primariei. El functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 680 mp, din care sala de vanzari acopera 335 mp, si aduce cu sine 20 de locuri de munca.

La randul sau, cel de al optulea magazin PROFI din Pitesti se afla in apropierea sediului Politiei, pe Str. Negru Voda nr. 2-4, si sporeste la peste 160 numarul locurilor de munca create de retailer in capitala judetului Arges. Unitatea se prezinta tot in format standard si are o suprafata totala de 705 mp, din care sala de vanzari masoara 434 mp.

Promotiile permanente si preturile bune ale gamei de peste 5000 de produse vandute prin aceste magazine vor face mai placuta viata celor care traiesc in vecinatatea noilor magazine.

Cu 340 de unitati si aproape 8000 de angajati in toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, PROFI este cea mai extinsa retea de retail modern din Romania.

Bucuresti, 17.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *