free download 78 travel guides written by experts

Profesorul Manfred Kets de Vries, unul dintre primii 50 ganditorii la nivel mondial

in domeniul leadership-ului inaugureaza seria Conferintelor LIDERO

Money Express lanseaza seria "Conferintelor LIDERO" – parte a unui proiect editorial mai amplu demarat in primăvară, cand echipa de jurnalisti a lansat LIDERO, primul volum despre leadershipul romanesc, bazat pe interviuri extensive cu 25 de oameni de afaceri. Primul eveniment din acest  ciclu  va avea loc in data de 19 noiembrie la Hotel Intercontinental din Bucuresti si il va avea ca invitat pe  Prof. Manfred Kets de Vries, unul dintre cei mai respectati si mai interesanti experti in leadership din lume. The Financial Times, Le Capital, Wirtschaftswoche si The Economist il numesc pe Manfred Kets de Vries unul dintre primii 50 ganditorii la nivel mondial in domeniul leadership-ului.

Conferinta lui de Vries – unul dintre cei mai originali ganditori din businessul international, profesor la INSEAD, consultant, autor a 24 de volume – e una cu totul specială: va oferi acelor oameni din businessul romanesc interesati de leadership o perspectivă unică.

Speaker charismatic si plin de umor, Kets de Vries va vorbi celor care vor participa la Conferinta LIDERO despre Leadership Mistyque ( Fata ascunsa a Leadership-ului). El va explica audientei cum pot sonda intelesurile deciziilor aparent irationale pe care oamenii de afaceri le iau, cum arată o organizatie nevrotica si prin ce se distinge una depresiva si ce factori trebuie analizati pentru a intelege leadership-ul, echipele si cultura organizationala.

Prof. De Vries  va arata de ce este important să fim atenti la manifestarea dinamicii interne si sociale; la deslusirea itelor de pe terenul de joc pe care activează cei care conduc si cei care ii urmează; si la procesele si structurile psihodinamice inconstiente si invizibile care influentează comportamentul indivizilor, diadelor si a grupurilor in organizatii.

In prima sesiune din programul conferintei sustinute de Manfred Kets de Vries in noiembrie, MONEY EXPRESS va invita o parte dintre oamenii de afaceri intervievati pentru volumul LIDERO – care sunt membri ai clubului cu acelasi nume, creat la initiativa revistei – la o discutie despre propriile organizatii si despre amprenta pe care ei si-au pus-o de-a lungul timpului, prin propria personalitate, asupra culturii organizationale.

Evenimentul se adreseaza presedintilor de companii si antreprenorilor, directorilor executivi si celor de dezvoltare, directorilor, managerilor si specialistilor in resurse umane, directorilor de departamente si managerilor de proiecte, consultantilor si trainerilor, executivilor din sectorul public si in general angajatilor din diferite companii indiferent de domeniul si marimea acestora

Detalii despre eveniment: www.lidero.ro/conferinta

Despre Money Express                      

MONEY EXPRESS este revista saptamanala de business care-si propune sa ofere o perspectiva detaliata asupra afacerilor, sa analizeze cele mai importante evenimente din business si sa explice deciziile celor care conduc mari companii in Romania.
Publicatia se adreseaza antreprenorilor si top managerilor, directorilor de dezvoltare, consultantilor din diferite domenii, managerilor de IMM-uri, micilor antreprenori, masteranzilor si studentilor.
In excusivitate pentru Romania, MONEY EXPRESS publica articolele scriitorului Mario Vargas Llosa si comentariile analistului de politica externa Fareed Zakaria. De asemenea, in MONEY EXPRESS puteti citi, tot in exclusivitate, articole din saptamanalul american NEWSWEEK.
MONEY EXPRESS este editata de Grupul Realitatea-Catavencu si apare in fiecare marti.

Bucuresti, 04.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *