free download 78 travel guides written by experts

Profesionistii de top din IT au votat CA ca fiind “The Best”

in cadrul celui de-al noualea Summit PPM

CA castiga cele mai multe premii si nominalizari Gartner in 2008 la Summitul de Project and Portfolio Management. A fost votata pentru „Best Solution” si „Best Presentation” Computer Associates, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, anunta ca aplicatia CA Clarity Project and Portfolio Management (PPM) a fost votata ca fiind „Cea mai buna solutie pentru tehnologia PPM” de catre profesionistii in IT care au participat la 2008 PPM Summit, care a avut loc acum cateva saptamani in Orlando, Florida. CA a primit cele mai multe nominalizari, a fost singurul vendor care s-a clasat printre finalisti la toate cel patru categorii si a luat acasa cele mai multe premii incluzand si prestigioasele „Best Solutions” si „Best Presentation”.
Premiile pentru inovatii in domeniul Project & Portfolio Management sunt importante deoarece sunt votate de un grup de peste 175 directori IT si CIO care decid intre cei mai importanti 17 vendori de PPM in urma unor serii de prezentari facute pe parcursul a doua zile. Premiile rasplatesc furnizorii de tehnologie si servicii pentru calitatea solutiilor si programelor, nivelul de service si support, design si prezentari exceptionale.

"Distinctiile din acest an, incluzand titlul de „Best Solution”, marcheaza cel de-al 21-lea premiu primit de CA de la primul Summit PPM in 2004, si evidentiaza concentrarea noastra asupra cerintelor organizatiilor globale de a gasi un proces mai eficient de luare a deciziilor si guvernanta in companii”, a afirmat Carl Landers, vicepresedinte de marketing pentru CA Clarity PPM. "Tema din acest an, la Summit-ul PPM a fost ‘Eficienta IT – Statornica in timpuri nestatornice’- fost potrivita mai ales in cazul CA deoarece CA Clarity PPM permite directorilor IT sa cresca productivitatea prin prioritizarea deciziilor de investitii in IT."

Evenimentul din 2008 marcheaza cel de-al noualea Summit PPM care recunoaste si premiaza CA pentru solutia CA Clarity PPM. Acest eveniment recunoscut la nivel international este tinut semestrial in America de Nord si Europa. Recordul impresionant al premiilor castigate de CA contine:
·    „Best Solution” si „Best Presentation”, America de Nord 2008
·    „Best Solution”, „Best Technology and Service Provider” si „Best Presentation”, Europa 2007
·    „Best Portfolio Analysis” si „Most Flexible/Configurable”, America de Nord 2007
·    „Best Solution”, „Best Technology and Service Provider” si „Best Presentation”, Europa 2006
·    „Best Solution” si „Best Strategy”, America de Nord 2006
·    „Best Solution” si „Best Vendor”, Europa 2005
·    „Best Vendor” si „Best Strategy”, America de Nord  2005
·    „Best Solution” si „Best Vendor”, Europa 2004
·    „Best Vendor”, America de Nord 2004

Despre Summitul de Project & Portfolio Management
Summitul de Project & Portfolio Management (organizat de Vision Events) este primul eveniment creat special pentru piata dinamica de PPM. Programul este menit sa prezinte cele mai noi aplicatii si modele IT de managementul proiectelor directorilor IT de la firme ce ofera servicii profesionale, organizatiilor ce dezvolta produse noi, departamentelor interne de IT si altele bazate pe proiecte. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati ppmsummit.com.

Despre Vizion Events
Vision Events, o divizie a United Business Media, este un organizator de top pentru evenimentele centrate pe afaceri care aduc impreuna reselleri si utilizatori finali cu furnizori de tehnologii emergente in cadrul unor intalniri la nivel inalt si prezentari ale produselor. Acestea sunt menite sa formeze parteneriate strategice si sa asigure coerenta afacerilor in sectorul tehnologiei informatiei. Informatii complementare despre Vision Events puteti gasi la visionevents.com.

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *