Shadow

Profesionalism in spatele unei carti de vizita

Prima impresie conteaza. Atat in mediul de afaceri cat si pe plan personal, prima impresie conteaza. Aceasta imagine este data de codul vestimentar, accesorii, gestica, dar nu numai. Desi totul se desfasoara in era digitala si informatia este disponibila la un click distanta, profesionistii adevarati sunt cei care se prezinta in cadrul unei intalnire de afaceri, cu o carte de vizita. Este momentul in care acestia pot sublinia diferenta dintre compania pe care o reprezinta si competitorii lor.

carti vizita client

Trebuie sa se organizeze astfel incat sa detina carti de vizita personalizate, acestea trebuind sa fie nelipsite din cadrul oricarei intalniri. Acestea trebuie sa reprezinte destul de fidel: industria in care activeaza compania si rolul pe care persoana il are in firma respectiva.

Ajutorul profesionistului, o noua perspectiva

Cei care doresc sa investeasca in acest instrument de prezentare se pot orienta catre firme specializate care le pot oferi produse de calitate. Astfel, pentru ajutor profesionist in realizarea cartilor de vizita adevarate poate fi accesat Inku.ro. Acesta este locul care ofera sute de modele de carti de vizita online si aici se pot realiza carti de vizita profesioniste. Daca persoanele care doresc sa-si realizeze cartile de vizita cauta un model, dar nu stiu mai exact ce anume, Inku.ro le pune la dispozitie o gama variata, de sute de modele de carti de vizita, pentru fiecare domeniu in parte. Sau daca au doar o vaga idee despre cum ar vrea sa arate aceste carti de vizita, profesionistii de la Inku.ro le stau la dispozitie cu graficieni pentru design personalizat.

Daca profesionistii stiu cu exactitate ce model carte de vizita doresc, trebuie doar sa completeze un formular si cu un simplu click, comanda poate fi trimisa pe email catre Inku.ro. Daca omul de afaceri are compania activa in Romania, poate comanda cu usurinta carti de vizita online pe Inku.ro. Acesta apartine tipografiei TipoMedia, tipografie ce ofera serviciile profesionale digitale si offset de peste 10 ani pe piata locala. Tipografia este deschisa in Bucuresti, dar distribuie in toata tara. Livrarea in Bucuresti se face prin 24Curier. In tara distributia este realizata in 24 de ore, prin Fan Courier.

Pentru cei care doresc sa-si realizeze carti de vizita perfecte, site-ul Inku.ro le pune la dispozitie o paleta variata de materiale si culori. Pot alege sa-si realizeze carti de vizita online din carton, plastic sau chiar din aluminiu. Doar aici se poate gasi orice model.

Daca cei care isi comanda carti de vizita au un buget anume, isi pot calcula singuri comanda prin calculatorul care este pus la dispozitie pe www.Inku.ro. Calculatorul are optiuni de selectie pentru diverse caracteristici pentru care cumparatorul opteaza sau nu, printr-o singura bifa. In functie de tirajul care este ales, pretul se modifica. La tiraje mari, pretul/set devine mai mic. Tot in functie de buget cumparatorii isi pot realiza carti de vizita personalizate profesioniste cu finisaje standard sau premium.

Prin finisaje standard Inku.ro le ofera: cant vopsit, forma speciala, multistrat, plastifiere, rotunjire canturi. Finisajele premium transforma cartile de vizita in arta personalizata. Aceste finisaje oferite de Inku.ro sunt: emboss, folio, lac selectiv, letterpress, print in relief, serigrafie. Preturile aplicate de TipoMedia sunt in Ron si nu includ TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *