free download 78 travel guides written by experts

Profero coordonează comunicarea digitală a brandurilor Mirinda, Lemon Lemon, Prigat, 7UP și Gatorade în România

Profero anunță câștigarea pitchului pentru coordonarea comunicării în mediul digital a brandurilor Mirinda, Lemon Lemon, Prigat, 7UP și Gatorade din portofoliul PepsiCo. Agenția va gestiona strategiile și campaniile digitale, dar și conturile de social media, pentru promovarea produselor și proiectelor aflate în derulare.

Andreea Dinescu, Managing Director Profero
Andreea Dinescu, Managing Director Profero

„Ne bucurăm că avem oportunitatea de a coordona prezența brandurilor din portofoliul PepsiCo în mediul digital. A fost o chimie instantă cu clientul, care a rezonat din prima secundă cu noi, în general, dar mai ales cu propunerile noastre, în special. Echipa a funcționat integrat, iar acest lucru s-a observat de departe în expunerea ideilor care au respectat întocmai brieful. Așadar, acum că am trecut la următorul nivel al jocului, abia așteptăm să începem etapa de implementare și apoi să ne bucurăm de rezultatele celor mai cool campanii, care vor fi lansate în curând”, a declarat Andreea Dinescu, Managing Director Profero.

“Agenţia Profero a avut mixul câştigător de strategie, creaţie şi inovaţie în propunerea lor. Au luat cu adevărat toate obiectivele brief-ului în piept, au dezvoltat o strategie solidă pornind de la insight-uri bine documentate, au construit idei inovative şi declinări creative şi coerente, toate acestea ducând la construcţia unei propuneri care ne-a convins repede. Suntem siguri că împreună cu ei vom construi campanii puternice în digital pentru brandurile noastre, care să aducă o contribuţie serioasă la obiectivele ambiţioase din perioada următoare”, Ioana Ciobotariu, Senior Brand Manager CSD Flavors, non-carbonated & energy drinks PepsiCo.

“Echipa Profero a demonstrat că înțelege cel mai bine provocările și oportunitățile de digital ale categoriei în care activăm, dar mai ales – ale brandurilor noastre, venind cu o propunere pe cât de creativă, pe atât de strategică. Suntem într-un moment în care oricât de creativă și ingenioasă ar fi o activare media, e nevoie de o construcție strategică la fel de bine pusă la punct; iar aici, Profero a venit cu mixul câștigător. Avem certitudinea că, odată cu începutul acestei colaborări, deschidem o nouă eră în comunicarea digitală a brandurilor noastre. Mai eficientă, dar și mai important – mai aproape de consumatori. ” Laurențiu Ion, Digital Manager PepsiCo Beverages România

Echipa de marketing și comunicare a PepsiCo este formată din: Laurenţiu Ion (Beverages Digital Manager), Crina Stoian (Jr Digital Specialist), Irina Perju (Digital Analyst), Ioana Ciobotariu (Sr BM), Dragoş Florescu (Jr BM), Emanuela Bădângă (Jr BM).
Echipa Profero: Marius Rizopol (Senior Art Director), Florian Langa, (Senior Copywriter), Elena Negrescu (Senior Copywriter), Dan Hariga (Art Director), Diana Dalimon (Junior Art Director), Damian Nuñez (Chief Creative Officer), Sabin Dima (Head of Technology), Cristina Moise (Social Media Manager), Alexandra Ion (Social Media Executive) și Ovidiu Popa (Account Director).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *