metalshow

Prof.Dr. Alexandru Oproiu accepta o noua provocare

Formatorul scolii moderne de gastroenterologie si hepatologie din Romania, Prof.Dr.Alexandru Oproiu, a preluat functia de director stiintific al noului centru medical MediClass.

 

"Este o mare satisfactie pentru mine sa preiau conducerea unei echipe de medici formata din specialisti valorosi, de inalta tehnicitate, care nu au renuntat la latura umanista a stiintei medicale”, a declarat Prof. Oproiu. “MediClass se distinge prin asistenta medicala de clasa, aplicand cele mai noi metode de diagnostic, tratament si stocare electronica a datelor. Mai presus de toate, MediClass respecta consecvent traditia de aur a medicinei romanesti, care vede in pacient si fiinta umana, cu sentimente, nevoi si sperante."

Prof.Dr. Oproiu este directorul Editurii Medicale, Presedinte de onoare al Societatii Romane de Gastroenetrologie si a condus pentru o lunga perioada de timp cel mai mare spital din tara, Fundeni.

MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala. Intr-o lume in care  goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila  a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic, si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. Contracarand aceasta tendinta, MediClass abordeaza pacientul ca pe un tot unitar si ii acorda timpul necesar pentru  a-l intelege in profunzime, intr-un ambient cald si destresant.

“Ne asumam gestionarea starii de sanatate a pacientilor nostri  si ne propunem sa fim inca din primul moment un centru de excelenta in domeniul serviciilor medicale private”, a afirmat dr. Dana Constantinescu, directorul medical al clinicii. “La baza serviciilor noastre de specialitate stau nu numai calitatea actului medical, ci si flexibilitatea fata de nevoile fiecarui pacient in parte. Toate acestea sunt garantate de un grup de medici care actioneaza ca o echipa omogena."    

Amplasat in Bucuresti, in complexul comercial Cotroceni, centrul medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu MediClass asigura pacientilor sai accesul la peste 40 de specialitati si servicii medicale, fiind dotat cu tehnologie de ultima ora.

In curand, informatii suplimentare la www.mediclass.ro

Bucuresti, 24.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *