Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Produsele TENDA prezentate la CeBIT 2017

Ediția din acest an a CeBIT, ce a avut loc în perioada 20-24 martie, a fost în mare parte dedicată soluțiilor de rețea și de telefonie mobilă. Tenda, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru rețea, a participat la acest eveniment cu toată gama de produse, inclusiv produse de rețea pentru acasă, pentru business, switch-uri, powerlines, camere IP, din care seria de produse pentru rețea 11AC și switch-urile au fost cele mai populare modele.

Principala atracție a acestei expoziții a fost modelul AC18, un router dual-band care, pe lângă performanțele sale foarte bune, dispune și de un design distinct, modern, cu elemente futuriste. Sub aspectul exterior uimitor, AC18 integrează toate specificațiile seriei 11AC, cum ar fi și cel mai nou protocol 802.11ac, este echipat cu tehnologie avansată precum Beamforming+ și este compatibil cu standardul 11a/b/g/n. Astfel, seria 11AC aduce îmbunătățiri semnificative ratei de transmisie și calității semnalului.


În ceea ce privește switch-urile, care sunt capabile să transmită date precum și energie electrică prin cablu, la o distanță de 250 de metri, acestea au împământare și port de mare viteză. Aceștia sunt factorii cheie pe care clienții vor pune accent, în special pentru proiecte de securitate.

Pe parcursul celor cinci zile de expoziție, TENDA a atras o mulțime de vizitatori, parteneri care au lucrat cu TENDA timp de mai mulți ani, consumatori care folosesc deja produsele noastre, precum și clienți noi care, deși au avut primul contact cu produsele noastre, și-au arătat imediat interesul către o posibilă cooperare și către produsele prezentate, în special după ce au experimentat setul de streaming și Wi-Fi rapid la stand.

“În acest an la CeBIT, TENDA a avut ocazia să întâlnească potențiali parteneri de afaceri, precum și să își promoveze produsele în întreaga Europă. CeBIT va fi un important punct de lansare pentru succesul nostru în Europa.” – a declarat Directorul Executiv al TENDA în Europa. “Viziunea noastră este de a oferi produse de rețea de calitate ridicată, accesibile, rapide și sigure, pentru oricine are nevoie de Wi-Fi. Avem toate motivele să credem că TENDA va străluci nu numai în cadrul CeBIT, ci și în majoritatea țărilor din Europa.”

Despre TENDA

Fondată în anul 1999, compania Tenda Technology este recunoscută ca furnizor de top al dispozitivelor și echipamentelor pentru rețea. Tenda deține două centre R&D în Shenzen și Chengdu, China, cu aproximativ 1000 de angajați, un centru de producție, cu 3000 de angajați și o nouă bază operațională cu o suprafață de 120.000 mp. Tenda deține în portofoliu dispositive potrivite pentru rețeaua de acasă sau de la birou, switch-uri, dispositive CPE broadband, gateway, dispozitive powerline, dispositive pentru retele mobile, camera IP etc.

Tenda atrage în permanență noi talente prin cultura sa organizațională. Mai mult de 120 absolvenți ai celor mai importante Universități se alătură companiei în fiecare an. Aceștia contribuie în mod decisive la dezvoltarea companiei Tenda.

Cu sediul central în Shenzhen, China, Tenda și-a extins aria de business pe piața internațională. Compania a deschis 10 reprezentanțe și 50 de birouri în China. Prin intermediul canalelor de distribuție din întreaga lume, Tenda este prezentă cu produsele sale în peste 100 de țări. Până în trimestrul al treilea al anului 2014, vânzările totale ale companiei se ridicau la peste 500 milioane USD.

Pentru mai multe informații despre companie și produsele Tenda, vă rugăm să vizitați: www.tendacn.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *