free download 78 travel guides written by experts

Produse noi Genius

Transformă fiecare melodie într-un concert live de senzaţie cu noile căşti Genius GHP-05 Live

Dacă îţi doreai de mult o pereche de căşti la care să poţi asculta muzica preferată fără a mai fi constrâns tot timpul de volumul la care vrei să savurezi melodiile îndrăgite, dar nimic nu a putut suplini sistemul tău performant surround, iată că Genius vine cu o soluţie în măsură să îţi satisfacă toate cerinţele în materie de sunet: căştile GHP-05 Live. Lansate recent la nivel mondial, căştile beneficiază de o tehnologie 3D a sunetului, care îmbină perfect tehnologia surround cu fidelitatea basului redând în cel mai fidel mod un incredibil sunet acustic care va transforma fiecare clipă sau melodie într-un adevărat concert live. Totodată, tehnologia rotativă precum şi materialul cu care sunt acoperite căştile fac din acestea un device cu adevărat confortabil chiar şi pentru perioade îndelungate de timp. Genius GHP-05 Live pot fi conectate la orice device audio, DVD sau TV.

Specificaţii:

    * Tehnologie DRD® 3D
    * Design foarte confortabil
    * Tehnologie rotativă Swivel pentru o mulare perfectă pe ureche
    * Bas puternic şi sunet acustic live
    * Potrivit pentru orice tip de DVD, TV, şi Hi-Fi studio

Păstrează mereu vie amintirea celor dragi cu noua cameră digitală  Genius G-Shot D5175

Recent lansată la nivel mondial, noua cameră digitală multifuncţională Genius G-Shot D5175 a fost special creată pentru ca tu să poţi face oricând cele mai frumoase fotografii, în cele mai fine detalii. Genius G-Shot D5175 îmbină cu succes performanţa cu rafinamentul fiind, de asemenea, prima cameră digitală cu rezoluţie de 5MP şi lentile cu senzor CMOS care beneficiază în acelaşi timp de funcţie de reportofon şi ecran LCD generos de 3,0”.

Totodată, camera este dotată cu un zoom optic 16X, funcţie Print, Slide Show şi Thumbnail care te vor ajuta să vizualizezi şi să derulezi mai uşor toate fotografiile preferate. O altă caracteristică a camerei G-Shot D5175 de la Genius, care cu siguranţă te va bucura, este funcţia de înregistrare cu ajutorul căreia poţi păstra în format video cele mai importante momente din viaţa ta. Iar dacă doreşti să împărtăşeşti filmuleţele cu cei dragi, G-Shot D5175 este compatibil cu cele mai utilizate site-uri de video-sharing.

Specificaţii: 

    * Multifuncţional 3-în-1
    * Rezoluţie de până la 10 MP
    * Ecran LTPS LCD 3.0”– 230 dpi
    * Zoom optic 16X
    * Slide Show
    * Thumbnail
    * Funcţie Print
    * Suportă peste 2GB SD card

iTempo 800CD – îţi întreţine pofta de distracţie şi buna dispoziţie

Mic dar complex, noul iTempo 800 CD de-abia lansat la nivel internaţional de către Genius, nu numai că îndeplineşte funcţiile unui CD Player obişnuit cu radio FM/AM, dar prin conectivitatea multiplă pe care o oferă, îndeplineşte cu succes funcţia de centru muzical pentru iPod, MP3 Player sau orice altă sursă muzicală pentru ca tu să savurezi necondiţionat muzica preferată. Mai mult decât atât, noul iTempo 800 CD poate citi direct de pe USB sau card SD/MMC, oferind totodată posibilitatea conectării directe a căştilor pentru a savura mai îndeaproape muzica preferată.

De asemenea, sistemul 2.1 iTempo 800 CD este echipat cu un subwoofer încorporat cu o putere totală de 20W oferind o acurateţe a sunetului cu mult mai bună decât a altor sisteme de boxe special create pentru iPod. Sistemul este dotat cu un display LCD şi pe lângă toate funcţiile pe care le îndeplineşte, se bucură de un ceas cu alarmă care vă garantează trezirea în fiecare dimineaţă.

Specificaţii:

1.       Subwoofer încorportat

2.       Pretabil pentru iPod

3.       USB disk compatibil cu USB 1.1 si USB 2.0

4.       Ecran LCD

5.       Alarmă

6.       Ceas/ EQ/SELF EQ/ID3

7.       CD

8.       FM/AM Tuner cu 20 de canale presetate

9.       Linie auxiliară pentru alte aparate

10.   Card de stocare SD/MMC

11.   Ieşire pentru căşti

12.   Telecomandă

 Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *