free download 78 travel guides written by experts

Produse de Black Friday – cele mai bune oferte pentru gameri si pasionati

PC Garage si-a facut stocul cu produse pentru Black Friday, a pregatit site-ul si a anuntat campania pentru vineri, 20 noiembrie. Vor fi sute de produse listate, sunt promise cele mai bune reduceri pentru gameri si pasionati, cateva remarcandu-se in mod special din intreaga lista. Inainte de debutul Black Friday 2015, vreau sa-ti prezint cele mai bune promotii de care clientii pot profita la PC Garage.

In cadrul sutelor de produse listate cu reduceri de pana la 55%, din toate categoriile prezente in oferta PC Garage, punem foarte mare accent pe diversitate, asa ca cei care sunt in cautarea de componente vor fi incantati de multitudinea ofertelor prezente si reducerile aplicate. Dintre componentele prezente in oferta Black Friday mentionam procesorul Intel i5 seria K la 799 lei si placa video NVIDIA GeForce GTX 750 Ti la doar 459 lei.

Pentru gameri si pasionati avem pregatita o gama variata de periferice gaming, dintre care amintim un monitor de gaming cu rata de refresh de 144 Hz la 1.199 lei si o tastatura mecanica la 399 lei. Si pentru ca jocurile video actuale n-ar fi mare lucru fara o conexiune stabila si de mare viteza la Internet, am pregatit un router compatibil cu standardul N la doar 39 de lei.

Pentru gamerii care isi doresc mobilitate avem ceva cu adevarat special, un laptop dedicat de gaming la doar 3.199 lei. Stocul este limitat, asa ca stati cu ochii pe site-ul PC Garage. Trebuie mentionat si ca vom avea cinci modele de astfel de laptopuri, asa incat ii invitam pe cei pasionati sa le descopere.

Aceia care sunt in cautarea unui Televizor LED vor fi incantati de oferta noastra, din care precizam in mod special televizorul Smart 32 inci, disponibil la 999 lei si un remarcabil televizor 4K de 43 inci la doar 1.899 lei.

Pentru orice alte informatii, iti stau la dispozitie.

Bucuresti, 18.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *