free download 78 travel guides written by experts

Produse care iti pastreaza datele in siguranta

Verbatim, specialistul în medii de stocare, lansează o gamă de stick-uri USB cu criptare hardware, solid state drive-uri (SSD), hard disk-uri portabile şi discuri DVD cu criptare software. Acestea previn vizualizarea de către persone neautorizate a datelor stocate, în cazul pierderii sau furtului dispozitivelor. Produsele sunt potrivite pentru toţi cei care doresc să transporte documente confidenţiale în format digital, de la oficiali guvernamentali şi angajaţi ai spitalelor până la persoane aflate la conducerea unor companii sau simpli angajaţi ai acestora. Verbatim a prezentat noua gamă de produse în cadrul Infosecurity Show, care a avut loc la Londra, în perioada 28-30 aprilie. Produsele vor fi disponibile în magazine până la sfârşitul trimestrului doi.

“În ultimii ani au fost multe situaţii jenante în care stick-uri USB sau alte medii de stocare ce conţineau date confidenţiale au fost pierdute,” a declarat Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager, Flash Memory, Verbatim EUMEA. “Folosind dispozitivele noastre cu criptare hardware, organizaţiile pot fi sigure că informaţia este în siguranţă chiar dacă dispozitivul sau discul intră în posesia unei persone neautorizate.”

Executive Secure USB Drive

Asemănător multi-premiatului Business Secure USB Drive, noul Verbatim Executive Secure USB Drive dispune de criptare hardware 256-biţi AES (Advanced Encryption Standard) şi de protecţie cu parolă, oferind un grad ridicat de securitate sub forma unui stick USB de încredere.  Executive Secure oferă multe funcţii de securitate care includ un pop-up pentru introducerea parolei, algoritmi de ascundere a parolei şi un sistem de protecţie a parolei, care şterge automat datele în cazul depăşirii unui număr predefinit de încercări nereuşite. 

ExpressCard SSD Secure

Soluţiile de stocare solid state drive (SSD) sunt din ce în ce mai prezente în laptop-uri, servere, şi alte dispozitive, fiind o soluţie de stocare amovibilă rezistentă la şocuri, rapidă, cu un consum redus de energie electrică.  ExpressCard-urile se integrează perfect în slot-urile PCI ExpressCard prezente pe laptop-urile moderne, modul de instalare fiind o soluţie facilă de adăugare a hardware-ului nou fără a fi nevoie de deschiderea carcasei. Pentru a-şi arăta suportul pentru acest trend şi pentru nevoia de dispozitive externe de stocare cu un grad înalt de securitate, Verbatim lansează o nouă gamă Secure SSD ExpressCards, care garantează securitatea datelor stocate.

Hard Disk Criptat

Odată cu creşterea numărului celor care folosesc hard disk-uri portabile pentru stocarea şi transportul unei cantităţi mari de date personale şi profesionale, posibilitatea de garantare a securităţii datelor poate deveni o cerinţă majoră. Hard disk-urile Verbatim de 2,5 inci, cu criptare hardware pe 128 de biţi, îndeplinesc această nevoie, oferind posibilitatea criptării întregului disc în timp real şi fără pierderi de performanţă în timpul transferului.

SecureSaveDVD

Datele confidenţiale sunt de obicei salvate pe discuri optice – contracte, schiţe, software, corespondenţă personală, înregistrări, listând numai câteva tipuri de date. În calitate de cel mai mare producător mondial de medii optice, Verbatim lansează SecureSave DVD, un DVD inscriptibil, cu criptare AES 256-biţi, ce oferă posibilitatea de a salva şi proteja datele fără a depune efort.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *