free download 78 travel guides written by experts

Producătorul elvețian de uşi, Record, intră pe piaţa din România

Agta Record Group intră în piaţa din România printr-un parteneriat strategic încheiat cu firma românească Aluterm Group.

Începând cu acest an Record va oferi în România soluţii complete de automatizare a căilor de acces pietonal.


RECORD

AGTA RECORD se număra printre principalii producători mondiali de sisteme automate pentru uşi. Grupul Record are sediul în Fehraltorf, Elveţia. În prezent, compania produce şi furnizează produse de înaltă calitate pe pieţele globale prin intermediul a 29 de filiale şi 200 de agenţii. Record asigură dezvoltarea, distribuirea, instalarea şi întreţinerea uşilor automate şi a perifericelor din 1953.

RECORD comercializează peste 75.000 de operatori de uşi pe an. În prezent, peste 500.000 de uşi în întreaga lume utilizează automatizări RECORD.

Grupul RECORD deţine peste 2.100 de angajaţi la nivel mondial, dintre care 270 sunt angajați la sediul central din Elveţia, Fehraltorf.

ALUTERM GROUP

Aluterm Group se numără printre principalii furnizori naţionali de sisteme automate pentru uşi. Compania are o experienţă vastă în soluţiile de automatizare a căilor de acces (automatizări de uși, de porți și de ferestre) acumulată în cei peste 20 de ani de activitate. Aluterm Group este compania românească înfiinţată în 1993, având sediul central la Cluj-Napoca, o reţea naţională de puncte de lucru (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău) şi 3 divizii de activitate: Siatec (soluţii pentru automatizarea căilor de acces), Makroplast (policarbonat, trape de fum, luminatoare), Parkomatic (sisteme de parcare).

RECORD ÎN ROMÂNIA

Parteneriatul Aluterm Group – Agta Record are ca obiectiv transformarea RECORD în lider incontestabil de piaţă în România. Ajungerea la acest obiectiv se va realiza printr-un focus pe oferirea unor soluţii perfect adaptate la piaţa din România. Poziţionarea RECORD în România se face în concordanţă cu valorile internaţionale ale brandului având la baza 11 piloni ce vizează calitatea produsului, satisfacția utilizatorului și inovarea continuă. Soluţiile Record urmăresc să răspundă complet necesităţilor proiectantului, constructorului şi antreprenorului.

Prin reţeaua naţională de parteneri, este asigurată instalarea rapidă şi planificarea corectă a mentenanţei astfel încât soluţiile Record să funcţioneze optim pentru mai multe decade.

Record înseamnă soluţii de uşi automate profesioniste – din fabrică şi până la utilizator produsul este proiectat, fabricat, asamblat, completat cu accesorii conexe, integrat, întreținut de o echipă de oameni pasionaţi şi pregătiţi profesional continuu printr-un program unic. Cea mai bună soluţie produsă, cea mai bună consultanță pe proiect, cea mai rapidă şi analitică ofertare, cea mai experimentată şi riguroasă instalare, cea mai eficientă mentenanţa şi servisare.

RECORD-ROMANIA.COM

În luna iunie, 2016 s-a lansat oficial şi site-ul Record România. Acesta aduce o abordare nouă, oferind o secțiune dedicată arhitecților dezvoltat pe 4 zone de interes: INSPIRAȚIE, DOCUMENTAȚIE, COLABORARE, INFORMAȚIE, COMUNITATE.

În site-ul Record România sunt disponibile o serie de materiale de prezentare, broșuri tehnice și informații necesare proiectării.

„Obiectivul Record România este de a deveni lider în domeniul uşilor automate. Viziunea noastră este de a atinge acest obiectiv oferind satisfacţie deplină clienţilor noştri.” Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *