Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Proceduri birocratice simplificate, 200 de milioane in joc

oportunitati maxime pentru sectorul IMM care nu merita sa fie ratate

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial – Cresterea Competitivitatii Economice a publicat ultimele variante in favoarea beneficiarilor pentru Ghidurile Solicitantilor, in vederea deschiderii apelurilor pentru anul 2009. Procedurile s-au simplificat in mod radical; Fondul National IMM (destinat garantarii si re-garantarii creditelor), a promis sa puna la dispozitia tuturor intreprinzatorilor interesati o plapuma de matase” – Fondul de Risc, iar MIMMCMA garanteaza ca nu va mai fi depasita durata de 60 de zile pentru evaluarea proiectelor. Pe deasupra, sunt puse la bataie 200 de milioane Euro la dispozitia IMM-urilor in sistem apel continuu. Mentionam ca EUROLINK-Casa Europei este de trei ani partener cu Agentia pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, organizatoare a Targului TIMM 2009.

Consortiul nostru de informare, consiliere si consultanta vine in intampinarea firmei Dvs. cu experienta in proiectarea, derularea si implementarea de proiecte europene inca din anul 1997 – prin reteaua EUROLINK – si cu vasta expertiza acumulata de Dl Octavian SERBAN ca trainer si consultant pentru realizarea proiectelor finantate din fonduri europene, in cadrul Ministerului Economiei, precum si cu competente practice in Managementul Proiectelor, Managementul Cunoasterii si Managementul Afacerii, atestate de stagiile de pregatire, de cercetare si de colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe – Italia, Japan Productivity Center, Knowledge Management Institute – USA, Department of Commerce – US Administration, Ford World Headquarters – Detroit si Institutul National de Administratie.

Dumneavoastra veniti cu nevoia scrierii unui proiect pentru dezvoltarea companiei, cu cererea de finantare si cu o contributie de doar 545 lei, in conditiile in care costurile de participare sunt sponsorizate in cuantum de 50% de catre partenerii sesiunii. Aplicatiile pe cazul fiecarui participant vor fi la obiect, fara elemente aiuritoare, concise si foarte practice pentru nevoia Dvs. Vom lucra, asadar, cu Ghidul Solicitantului intr-o mana si cu Cererea de Finantare in cealalta mana. Veti ramane la final cu imaginea clara a conditiilor de realizare a proiectului, cu stiinta completarii Cererii de Finantare si cu dorinta de a continua colaborarea. Sesiunea interactiva este foarte specific centrata: sprijinirea IMM-urilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltare, cresterea productivitatii, achizitia de noi echipamente, utilaje, tehnologii, cresterea calitatii produselor/serviciilor, dobandirea unei pozitii competitive pe piata. Pentru a garanta succesul acestei sesiuni, cei nemultumiti pot primi banii inapoi, daca nu au gasit raspuns pentru nevoile lor.

Sesiunea va fi sustinuta la sediul CPS (Consortiul Parteneriatului Strategic din Bucuresti) in data de vineri, 15 mai 2009, incepand cu orele 9:00 si vom ramane pana cand ultimul participant se va simti lamurit.

Pentru exprimarea interesului de participare, va rugam sa transmiteti Formularul de Rezervare,  disponibil pe paginile de internet: www.StructuralFunds.ro (EUROLINK–Casa Europei) sau www.Knomacons.ro (Knowledge Management Institute–Romania) sau direct la adresele de e-mail: eurolink@b.astral.ro sau octavian.serban@knomacons.ro

Bucuresti, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *