Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ProCA bate palma cu LG si Genius

ProCA, divizia de distributie IT a Grupului RTC, a semnat recent doua parteneriate noi, astfel incat portofoliul de produse distribuite de ProCA va include inca doua branduri importante.

LG a incredintat ProCA distributia de optice, monitoare, mp3-uri, tastaturi si mouse-uri. La randul sau, Genius va vinde prin ProCA boxe, tastaturi, mouse-uri, camere web, placi sunet, joystick-uri, game pad-uri, microfoane etc.

Cele doua acorduri vin sa intregeasca oferta de periferice a ProCA, in conditiile unei dublari a acestui segment al pietei de IT&C.

Pentru a doua jumatate a anului 2006, ProCA estimeaza vanzari de aproximativ 3,5 mil euro pentru LG, iar distributia de produse Genius va mai adauga la cifra sa de afaceri inca 1,5 milioane euro.

 “Tot anul acesta, ProCA a devenit distribuitor pentru Romania al produselor EpoX – contract semnat in urma participarii noastre la CEBIT” anunta Cristian Falcutescu, Presedintele diviziei ProCA. “Si nu ne oprim aici: in foarte scurt timp vom anunta un nou partener, cu care suntem in discutii avansate”, apreciaza acesta.

In prezent, ProCA este cunoscut ca distribuitor al unor marci de prestigiu la nivel international: Philips, BenQ, LG, AMD, Apacer, ECS, TUL/Powercolor, Intex, Foxconn, ATI, Sparkle, Infosec Pentagram, Goodram, Casecom sau Samsung Semiconductors.

Despre ProCA
ProCA isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca din 1995; in 2005 compania a devenit membru RTC Holding, iar din 2006 ProCA a devenit brandul de distributiei IT&C a Grupului RTC.
Reteaua sa de distributie cuprinde peste 1.000 de dealeri activi in toata tara, care au în obiectiv grija ca marcile sa ajunga la consumatorul final. Avantajul competitiv al ProCA este asigurat de acoperirea nationala, numarul mare de branduri consacrate aflate in portofoliu si serviciile oferite.

Despre Grupul RTC
Grupul RTC este prezent, de asemenea, pe zona de retail IT&C (prin Best Computers) si pe piata de solutii IT (prin Sistec-Sbsol, o divizie specializata pe acest domeniu).
In 2005, Grupul RTC a obtinut un rulaj de 237 milioane euro, din care 25% provin din activitatile desfasurate pe piata de IT. Pentru 2006, cifra de afaceri estimata la nivelul intregului Grup pe zona IT este de 100 milioane euro, mai mult de 30% din rulajul total estimat de Grup (300 milioane euro) pentru finele acestui an.

Bucuresti, 24.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *