Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Problemele din Fierbinti continua si in aceasta seara

Las Fierbinți – în topul preferințelor telespectatorilor

În episodul de aseară, Celentano a luat decizia de a investiga dispariția misterioasă a bunului său prieten, Firicel.

Alături de Robi, a încercat să elucideze misterul dispariției acestuia.

Dacă cei doi erau preocupați de anchetă, Bobiță a ajuns la capătul răbdării și a luat decizia de a-l tunde pe Dorel.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărit la nivel național de peste 2.1 milioane de persoane. În minutul de aur de la 21:59, peste 2.6 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările din Fierbinți.

Astfel, în intervalul de difuzare 21:29 – 22:31, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 12.5 puncte de audiență și o cotă de piață de 28.3%, următorul post clasat înregistrând 6.1 puncte de rating și 13.9% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului plin de umor o audiență medie de 9.9 puncte de rating și 18.9% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 9.6 puncte de rating și 18.4% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 11.8 puncte de rating și o cotă de piață de 21.8%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 9 puncte de rating și 16.6% cotă de piață.

În această seară, nebunia continuă! Celentano și Robi vor continua ancheta, toate cercetările lor de până acum neavând un rezultat favorabil. Problemele existențiale ale lui Vasile vor atinge momente critice. Telespectatorii vor afla diseară, de la 21:30, ce soartă va avea Primarul Vasile și cum se va soluționa ancheta destinată prinderii făptașului.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie, miercuri și joi de la 21:30, la PRO TV!

Bucuresti, 09.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *