free download 78 travel guides written by experts

Problema sistemului educational din Romania s-a clasat pe primul loc in topul audientelor

Ediția specială România, te iubesc!, care a prezentat cele mai importante subiecte ale campaniei Fără carte, fără viitor, realizată de Elena Lasconi, corespondent special Știrile PRO TV, s-a situat pe primul loc în topul audiențelor pe toate segmentele de public, fiind urmărită la nivel național de peste 1.5 milioane de telespectatori, pe întreaga durată de difuzare.

Elena Lasconi le-a arătat telespectatorilor care este realitatea din teren în ceea ce privește educația copiilor, cum influențează nepăsarea viitorul tinerilor, dar și ce repercusiuni are acest lucru asupra viitorului țării.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating de 7.5 și o cotă de piață de 18.7%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 3.5 puncte de rating și 8.8% share.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, telespectatorii vor vedea până unde se întinde firul responsabililor pentru tragedia de la Colectiv, dar și care este situația actuală a școlii din Fâstaci, unde acum câțiva ani varul aruncat pe pereți a ajuns să coste 14 de miliarde de lei vechi.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Bucuresti, 16.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *