free download 78 travel guides written by experts

Probe in premiera si emotii din ce in ce mai mari pentru concurentii MasterChef

Competiția gustului a continuat luni seară la PRO TV, cu probe în premieră şi emoţii din ce în ce mai mari.

Rândurile se strang, iar concurenţii fac tot posibilul să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Peste 1.7 milioane de români au urmărit ediția MasterChef difuzată ieri, iar minutul de maximă audiență înregistrat la 20:55 a strâns aproape 2.4 milioane de persoane în fața televizoarelor.

Aventura celor 7 concurenţi rămaşi în competiţie a continuat luni seară în bucătăria MasterChef cu o probă în forţă, dar şi cu suspiciuni. Cutia misterelor le-a adus de data aceasta, resturi. Ei au avut de gătit un fel principal demn de competiţia în care evoluează și au fost nevoiţi să înveţe să nu mai arunce resturile de mâncare, ci să le folosească în mod eficient şi să nu mai facă risipă.

La sfârşitul probei, cea mai bună farfurie a fost aleasă cea a lui Lambrino, care a câştigat imunitate şi avut o serie de avantaje. El a ales să gătească în următoare probă, însă a trebuit să aleagă un singur preparat pe care el şi colegii lui l-au avut de pregătit din cele 3 preparate aduse de Chef Silviu Nedelea – expert în mancare asiatică.

Probele pe echipe nu s-au încheiat, iar Lambrino a format echipe de câte doi. Cea pe care a ales-o să-i fie parteneră la această probă a fost Patricia, care astfel a primit imunitate şi nu a putut fi dată afară.

Proba s-a dovedit o adevărată provocare pentru concurenţi, iar la final cea mai slabă farfurie a fost cea pregătită de Odette şi Siserman, care au intrat la testul sub presiune.

Cei doi au găsit pe bancul de lucru câte un pix şi o hârtie pe care şi –au notat reţetele pe care au intenţionat să le gătească, însă surprizele nu s-au încheiat aici. Odette şi Siserman au avut de pregătit două preparate, reţeta proprie şi reţeta celuilalt.

A fost un test sub presiune cât o finală! Doi dintre cei mai buni concurenţi MasterChef s-au luptat şi au făcut tot posibilul să-şi păstreze locul în competiţie. Odette a ieşit învingătoare, iar Siserman a părăsit în cele din urmă MasterChef.

Ediția MasterChef difuzată aseară a înregistrat 10.1 puncte de rating și 22.8% share în intervalul de difuzare 20:30-22:29, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 6.4 puncte de rating și 14.6% cotă de piaţă pe această categorie.

Și la nivel național, PRO TV a fost lider cu o audiență medie de 9.3 puncte de rating și 17.9% cotă de piaţă, în timp ce locul secund a obținut 7.6 puncte de rating și 14.6% share. La nivel urban audiența înregistrată a fost de 8.1 puncte de rating și un share de 15.5%

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, la PRO TV!

Bucuresti, 16.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *