free download 78 travel guides written by experts

Proba incredibila pentru fetele Next Top Model

Au fost transformate în piese de mobilier: scaune, mese şi cuiere!

Sunt extrem de frumoase, atrag toate privirile şi cu siguranţă se bucură de admiraţia multor bărbaţi.

De această dată însă, Botezatu le-a provocat pe fetele de la Next Top Model să experimenteze o situaţie total neobişnuită pentru ele. Dacă în ediţiile anterioare i-au ţinut în lesă pe manechinii lui Botezatu, joia aceasta, frumoasele domnişoare se vor transforma în “accesorii” la dispoziţia unui bărbat. Îi vor ţine haina şi cravata asemeni unui cuier, vor fi masa de pe care lua paharul şi scaunul pe care se va aşeza. Superbele modele au fost transformate efectiv în piese de mobilier într-un shooting incredibil!

“De multe ori bărbaţii sunt accesorii în viaţa voastră şi la propriu şi la figurat. Până acum i-aţi văzut pe băieţi şi în celelalte episoade, în shootinguri şi prezentări de modă, că v-au ajutat. Au fost, să spunem, accesorii legate de lumea fashionului. Acum vom face o prezentare de modă de băieţi, iar voi veţi fi nişte accesorii. Nu oarecare, ci veţi fi nişte scaune, nişte mese, nişte cuiere… Vom încerca să ilustrăm ziua de muncă a unui bărbat care pleacă de dimineaţa de acasă, ajunge la birou sau în diverse locuri şi se întoarce acasă obosit”. Astfel le-a întâmpinat designerul pe frumoasele domnişoare de la Next Top Model înaintea unui shooting care a stârnit multe comentarii.

Cu un machiaj spectaculos, asemănător unei măşti, şi costume de culoarea pielii, ţinând în mâini diverse piese de mobilier, domnişoarele au acceptat provocarea designerului. Aparent un “test” al orgoliilor, shootingul a fost mai mult de atât, presupunând o probă fizică în toată puterea cuvântului. Cu o zi înainte, fetele s-au pregătit la sală, elasticitatea şi rezistenţa fiind două dintre atributele care le-au fost solicitate în acest shooting. Au trebuit să stea în fel de fel de poziţii incomode, asemănătoare cu cele executate în gimnastică, să reziste cu genunchii flexaţi pe o perioadă îndelungată şi să susţină obiecte grele în mâini. Cum s-au descurcat, vedeţi astăzi, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *