free download 78 travel guides written by experts

PRO TV, lider de audienta – Steaua a daramat sperantele Craiovei

de a continua lupta pentru Cupa Romaniei

Stadionul Oblemenco a primit pentru ultima dată vizita campioanei României: Steaua București. Echipa din Ghencea a câștigat derby-ul din Bănie cu 0 -1, singurul gol al partidei fiind marcat de Raul Rusescu dintr-un penalty controversat.

PRO TV a înregistrat 13.6 puncte de rating și 30.1% cotă de piaţă în intervalul de difuzare 20:38-22:31, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 6.2 puncte de rating și 13.8% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus meciul audiențelor cu 13.4 puncte de rating și 24,3% share. Postul clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 8.4 puncte de rating și 15.3% share.

La nivel național, partida de fotbal a fost și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 13.9 puncte de rating și 25.3% share, în timp ce locul secund a obținut 7.6 puncte de rating și 13.8% share.

Derby-ul de aseară în urma căruia Steaua București s-a calificat în semifinalele Cupei României a fost ultima partidă desfășurată pe Ion Oblemenco. Arena care a stat mărturie performanțelor lui Balaci, Silviu Lung, Negrilă, Tilihoi și Cârțu va fi dărâmată, făcând loc unui stadion care corespunde standardelor europene.

Bucuresti, 05.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *