metalshow

PRO TV lider de audienta: Episodul special de Craciun „Las Fierbinti”

a adus hohote de ras in casele a milioane de telespectatori

PRO TV continuă să surpindă cu cele mai bune producţii româneşti. În cea de-a doua zi de Crăciun, cel mai iubit serial românesc de comedie, Las Fierbinţi, a fost în topul audienţelor şi a adus zâmbetul pe buzele a milioane de telespectatori.

Vineri seară românii au fost invitați să urmărească peripețiile simpaticelor personaje Bobiţă, Celentano şi Giani, într-un episod special de Crăciun al celui mai de succes serial de comedie al ultimilor ani. Așadar, în întreg intervalul de difuzare, 20:29 – 22:15, aproape 2.9 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările celebrelor personaje din Las Fierbinţi.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audiență cu o cotă de piață de 29.8% și 14.2 puncte de rating, față de postul clasat pe locul doi care a înregistrat 5.9 puncte de rating şi 12.3% share.

La nivelul publicului urban, Las Fierbinţi a înregistrat 11.3 puncte de rating și o cotă de piață de 20.5%, față de postul clasat pe locul doi care a obținut 6.4 puncte de rating și 11.7% cotă de piață.

PRO TV a fost lider și la nivel național, serialul de comedie înregistrând 15.5 puncte de rating și o cotă de piață de 27.0%, următorul post clasat obținând rezultate de aproape trei ori mai mici – 5.3 puncte de rating și 9.2% cotă de piață.

În minutul de aur înregistrat la 21:04, peste 3.3 milioane de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură episodul special de Crăciun Las Fierbinţi, petrecând împreună cu protagoniştii o seară memorabilă. Întâmplările amuzante prin care au trecut Bobiţă, Celentano, Firicel, Giani, Gianina şi gaşca, dar şi tradiţiile pe care aceştia au încercat să le respecte întocmai, au reuşit să bucure telespectatorii şi să le facă sărbătorile mai frumoase. De la tăierea unui porc prea mic, la colinde care au culminat cu mahmureala Gianinei şi până la împodobirea primăriei şi organizarea unui spectacol de Crăciun ca la carte pentru autorităţi, toate întâmplările s-au petrecut în stilul Las Fierbinţi şi au bucurat românii în cea de-a doua zi de Crăciun.

Bucuresti, 27.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *