metalshow

PRO TV lider de audienta cu o noua poveste emotionanta marca Visuri la Cheie

Dragoș Bucur a mai scris un capitol frumos al celui mai tare reality show al toamnei: Adelina, o fetiță de patru anișori diagnosticată cu sindromul Dravet a primit o șansă la o viață călduroasă.

PRO TV a fost lider de audiență și în această săptămână, demonstrând că poveștile de viață impresionante și curate, precum și solidaritatea umană pot schimba destine. Aproape două milioane de români au trăit emoția unui vis împlinit pe întreg parcursul emisiunii, în intervalul 20:29 – 22:33. În minutul de aur de la 20:55 aproape 2.450.000 de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură impresionanta poveste.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audiență cu o cotă de piață de 22.5% și 10.8 puncte de rating, față de postul clasat pe locul doi care a obținut un share de 11.8% și 5.7 puncte de rating.

În cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a înregistrat 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 17%, față de 8.5 puncte de rating și 15.3% cotă de piață înregistrate de postul clasat pe locul doi.

Situație similară și la nivel național, emisiunea difuzată de PRO TV înregistrând 10.3 puncte de rating și o cotă de piață de 18.8%, următorul post clasat obținând 7.8 puncte de rating și 14.3% cotă de piață.

Adelina a fost diagnosticată la vârsta de patru luni cu sindromul Dravet, o formă incurabilă de epilepsie. Afecțiunea debutează în primul an de viață și afectează unul din 20.000 de copii. În afară de crizele de epilepsie foarte greu de controlat, sindromul este însoțit de cele mai multe ori de tulburări de dezvoltare, întârzieri în dobândirea limbajului sau instabilitate locomotorie.

Mama Adelinei a crescut-o singură, tatăl părăsindu-le în momentul în care fetița a fost diagnosticată cu teribila afecțiune. Fără un serviciu stabil, trăind doar din comenzile de textile pe care le primește, Liliana duce o luptă continuă cu sindromul Dravet.

Ajunși în apartamentul familiei Ion, Dragoș, Adela, Alina și Andrei au depistat o multitudine de nereguli de construcție, de probleme tehnice sau de lucruri neterminate din lipsa banilor. Pe timpul vacanței celor două, echipa Visuri la Cheie a lucrat la foc continuu pentru a realiza un cămin cât mai călduros pentru micuța Adelina. Căldura este un element vital pentru fetiță, crizele epileptice declanșându-se în momentul în care organismul simte lipsa acesteia. Sute de voluntari, de la copii la adulți au lucrat neîncetat pentru îndeplinirea unui vis atât de frumos.

Pe parcursul celor două săptămâni, Adelina și mama ei au avut parte de momente unice în viața lor, precum o sesiune de hipoterapie – metoda de terapie cu ajutorul cailor ce este un remediu vital pentru copiii diagnosticați cu sindromul Dravet, vizită la Delfinariu și la circ.

„Adelina este o fetiță ce te impresionează prin bunătatea pe care o emană. Bucuria pe care am citit-o pe chipul copilei în momentul în care a călărit, în care a mângâiat delfinii sau clipa în care și-a văzut dulapul cu jucării este greu de descris în cuvinte”, a declarat Dragoș Bucur.

În fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezintă povești de viață impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Dragoș și echipa sa reușesc să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora și pentru a aduce o rază de speranță în viața lor.

Visuri la cheie – Crede în oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 27.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *