free download 78 travel guides written by experts

Pro TV lansează pictura 3D Supraviețuitorul

Astăzi, de la 18:00, poți câștiga bandane Supraviețuitorul și îți poți face tatuaje temporare în parcul Alexandru Ioan Cuza din București

Imaginează-ți că ești la marginea unei prăpastii, picături reci de apă de la cascada de lângă te stropesc, o torță aprinsă riscă să te ardă, iar singura ta scăpare este să traversezi prăpastia pe o frânghie pe care se odihnește, relaxat, unul dintre cei mai periculoși șerpi din lume: wala-wala.

Tot acest univers în care peisaje deosebite se îmbină cu pericolele prezente la tot pasul a fost creat de 3D Joe and Max, care a surprins esența show-ului Supraviețuitorul în pictura 3D pe care o va finaliza astăzi!


Toți bucureștenii dornici de aventură sunt invitați în seara aceasta, de la ora 18:00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R), la capătul aleii principale, unde se vor putea poza cu impresionanta creație a celui mai tare artist 3D: 3D Joe and Max.

Surprizele nu se încheie aici! Toți bucureștenii care ajung în această seară își vor putea face tatuaje temporare cu elementele specifice din show-ul Supraviețuitorul, iar primele 100 de persoane care se pozează cu pictura 3D Supraviețuitorul și postează poza pe Facebook, Twitter sau Instagram cu #supravietuitorul vor primi o bandană Supraviețuitorul roșie sau albastră, precum cele pe care le vor folosi concurenții din cele două triburi în show-ul care a revoluționat televiziunea!

Cele două triburi se numesc Hangin (pronunție Hanin) și Tubig. Provenind din limba filipineză, cele două nume au o puternică semnificație pentru cei 18 concurenți din show-ul Supraviețuitorul, care începe pe 12 septembrie, la Pro TV. Hangin, numele tribului albastru, înseamnă vânt, iar Tubig, numele tribului roșu, este traducerea pentru apă. Astfel, chiar numele triburilor subliniază lupta celor 18 concurenți atât cu natura, cât și cu ceilalți concurenți și ei înșiși.

Toți bucureștenii sunt invitați astăzi, de la ora 18:00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la capătul aleii principale, pentru a intra în aventura Supraviețuitorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *