free download 78 travel guides written by experts

PRO TV – audienta de Liga Campionilor

Steaua a părăsit aseară UEFA Champions League. Meciul, transmis în direct de PRO TV, a prezentat echipa Partizan Belgrad extrem de determinată de a accede în următoarea fază a celei mai titrate competiții europene.

Partida de fotbal, încheiată cu scorul de 4-2, a fost urmărită în medie de aproape 2.5 milioane de telespectatori în intervalul de difuzare 21:30-23:22.

Cel mai urmărit minut al meciului, cel de la 22:54, a strâns în fața televizoarelor aproape 3 milioane de microbiști.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 13.6 puncte de rating și o cotă de piață de 40.1%, următorul post clasat înregistrând 5.5 puncte de rating și 16.1% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării partidei de fotbal o audiență medie de 14.7 puncte de rating și 36.1% share, următorul post clasat înregistrând 5.2 puncte de rating și 12.8% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, meciul dintre Steaua și Partizan Belgrad și-a menținut poziția de lider cu 13.5 puncte de rating și o cotă de piață de 32.5%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 4.8 puncte de rating și 11.7% cotă de piață.

Partizan – Steaua a debutat în forță pentru echipa antrenată de Mirel Rădoi. Încă din primele minute, atacul steliștilor nu a contenit să apară. Totuși, nervul de care au dat dovadă sârbii s-a făcut remarcat în minutul 8, Babovic marcând după o eroare a lui Papp. Partizan a fost în avantaj doar 3 minute, Muniru stabilind egalitatea printr-un gol din interiorul careului. Steaua a intrat în avantaj la pauză, Hamroun marcând elegant în poarta apărată de Zivkovic.

La doar 3 minute după revenirea de la vestiare, Varela l-a faultat pe Brasanac, după o nouă eroare a lui Papp. Centralul a dictat lovitură de la 11 metri. Jucătorul stelist a fost eliminat, iar Partizan a ratat lovitura de pedeapsă. Până în minutul ‘60, Steaua a rezistat în 10 jucători, însă Jevtovic a restabilit egalitatea. După doar 8 minute, sârbii au trecut în avantaj prin golul marcat de Zivkovic. Totul s-a terminat în minutul ’91 când Trujic a închis tabela de marcaj cu o acțiune demnă de Champions League.

Tragerile la sorți pentru play-off-ul UEFA Champions League sunt transmise LIVE de Sport.ro și www.sport.ro, vineri, 7 august, de la ora 13:00. Tot atunci, Steaua își află adversarii pentru play-off-ul UEFA Europa League.

Bucuresti, 06.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *