free download 78 travel guides written by experts

Pro TV aduce atmosfera Supraviețuitorul Filipine direct în București

În acest weekend, 3D Joe and Max, unul dintre cei mai tari artiști 3D din lume, este în România și va pregăti o pictură 3D specială în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București!

3D Joe and Max a pregătit pictura special pentru Supravietuițorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume, iar fiecare dintre cei prezenți în parc va trece printr-o experiență unică și se va putea poza cu pictura 3D care va fi realizată direct pe asfalt. Inspirată din peisajele, flora și fauna din Filipine, pictura ne va face pe fiecare dintre noi să ne simțim la mii de kilometri distanță, chiar în Filipine!

“Sunt foarte entuziasmat să mă aflu în București, este prima oară când ajung în România. Vremea este minunată, iar arhitectura de aici este fantastică! Urmează 3 zile în care o să pictez, este o provocare tocmai pentru că este o creație de dimensiuni mari și trebuie să fie gata în numai trei zile. Supraviețuitorul este un show fantastic, care m-a inspirat foarte mult să creez această pictură deosebită, tropicală, dar care vorbește și despre pericole și aventură. Sper că bucureștenii vor veni în număr cât mai mare și se vor poza cu pictura! Și de-abia aștept să mănânc sarmale!”, a declarat Joe Hill.
 

Joe va pregăti pictura sâmbătă și duminică, iar luni, de la ora 18:00, toți bucureștenii sunt invitați în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, unde vor putea deveni parte din fenomenul Supraviețuitorul!
 
Joe Hill si Max Lowry sunt cei doi artisti din spatele 3D Joe and Max, care au hotărât să aducă picturile 3D mai aproape de publicul larg și, din 2004, au creat adevărate opere de artă în orașe din întreaga lume: Shanghai, Sydney, Singapore, Milano, Moscova, Stockholm, Los Angeles și multe altele.
 
În anul 2011, cei doi au intrat în Guinness World Record cu 2 recorduri: pentru cea mai mare pictură 3D (1.160 metri pătrați) și pentru cea mai lungă pictura 3D (160 de metri).
 
Luni, 5 septembrie, de la ora 18:00, Pro TV invită toți bucureștenii în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, unde vor experimenta o adevărată aventură Supraviețuitorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *