free download 78 travel guides written by experts

PRO TV a fost marti lider de audienta

Sesiunea de gătit MasterChef din adâncime a ridicat din nou PRO TV în top

Ediţia din 13 mai a MasterChef, ce s-a desfăşurat în decorul neobişnuit al Salinei Slănic Prahova, a atras în faţa micului ecran milioane de telespectatori. PRO TV a fost din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ratingul mediu de 14,2 puncte obţinut de PRO TV în intervalul orar 20:24 – 22:46, precum şi cota de piaţă de 31,2% au situat canalul în top, potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media. Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu 6,6 puncte de rating şi 14,4% cotă de piaţă, iar Kanal D a obţinut 4,2 puncte de rating şi 9,3% share. În minutul de aur 22:30, PRO TV a atins un vârf de audienţă de 18,8 puncte de rating şi 41,5% cotă de piaţă.

În plus, pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a înregistrat un rating mediu de 11,8 puncte şi o cotă de piaţă de 22,2%, în timp ce Kanal D, situat pe locul doi, a obţinut 6,7 puncte şi 12,8% share.

La nivel naţional, PRO TV a fost, de asemenea, lider de audienţă, cu un rating mediu de 10,6 puncte şi 20,6% share, cifre peste audienţele înregistrate de Kanal D (7,2% rating, 14,1% share) şi Antena 1 (5,7% rating şi 11,2% share).

Seria locurilor inedite în care concurenţii MasterChef au fost invitaţi să gătească a fost completată de salina Slănic Prahova. Aflată la 208 metri adâncime şi declarată cea mai mare salină din Europa, aceasta a dat bătăi de cap concurenţilor din cauza condiţiilor oferite: temperatură constantă de 12 grade Celsius şi iluminare electrică.

Salina nu a purtat noroc tuturor aspiranţilor la titlul de MasterChef, aşa că trei dintre ei au părăsit competiţia: Bobby, Gabriela Simion şi Raluca Negru.

Bogdan Farcaş (Bobby) a fost protagonistul unei gafe care l-a costat eliminarea de la MasterChef. La proba de gătit paste într-un mod original, concurentul a încurcat smântana cu frişca, iar rezultatul a fost pe măsură.

Gabriela a părăsit concursul după proba ustensilelor folosite în bucătărie, aflate sub cutia misterelor. Ea a avut cel mai nereuşit preparat, fiind astfel nevoită să iasă din competiţie.

Proba în care concurenţii au gătit pentru lucrătorii de la mina de sare i-a pus mari dificultăţi Ralucăi Negru, care a început să se simtă rău în timpul concursului. În urma problemelor de sănătate repetate, concurenta a ales să părăsească MasterChef.

Astfel, în cursa pentru titlul de MasterChef rămân 15 concurenţi, care aşteaptă, în ediţiile viitoare, noi surprize şi probe inedite din partea juraţilor.

Show-ul culinar MasterChef este difuzat în fiecare marţi, de la 20:30, pe PRO TV.

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *