free download 78 travel guides written by experts

PRO TV a fost ieri lider de audienta

Cinci concurenţi au rămas în cursa pentru titlul de „MasterChef”

Ediţia de ieri “MasterChef”, care a adus patru noi eliminări, a situat din nou PRO TV în topul audienţelor. Cei trei juraţi au selectat doar cinci concurenţi care să rămȃnă în competiţie, după ce i-au pus în faţa dificilului test Michelin şi i-au provocat să gătească pentru pensionari.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ratingul mediu de 13,6 puncte din intervalul orar 20:30 – 23:00, precum şi cota de piaţă de 32,1% au situat PRO TV pe primul loc, potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media. Antena 1 s-a clasat pe locul doi, cu 4,5 puncte de rating şi 10,7% cotă de piaţă, iar Kanal D a avut 3,8 puncte de rating şi 9% share. În minutul de aur 22:57, PRO TV a atins un vârf de audienţă de 18,9 puncte de rating şi 45,2% cotă de piaţă.

De asemenea, pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienţă, cu un rating mediu de 10,7 puncte şi o cotă de piaţă de 22%, în timp ce Kanal D, situat pe locul doi, a obţinut 5,9 puncte şi 12,1% share. Pe locul 3, Antena 1 a înregistrat 4,1 puncte şi 8,5% share.

La nivel naţional, PRO TV a fost, de asemenea, în vȃrful topului, cu un rating mediu de 9,9 puncte şi 21,1% share, cifre peste audienţele înregistrate de Kanal D (6,4% rating, 13,6% share) şi Antena 1 (3,5% rating şi 7,5% share).

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii şi-a ales cei cinci finalişti, după cele patru eliminari făcute de juriu în urma unor probe condimentate. Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni "Raj Kapoor", Irina Bucşa şi Jesica Zamfir sunt concurenţii care se luptă pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în timp ce Sorana Bustea, Alexandra Shine, Gabriel Apostol şi Maria Dinu au ieşit din concurs.

Sorana a părăsit competiţia după proba cumpărăturilor contra timp, în cadrul căreia supa cremă în pȃine nu i-a ieşit conform fotografiei după care trebuia să o gătească. Iar Alexandra Shine a dat greş tot cu o supă cremă, care i-a determinat pe chefi să o elimine.

În proba în care au gătit pentru pensionari, preparatele Irinei si ale lui Rares au primit laudele juratilor, iar Adriana a dat lovitura cu "cel mai bun tiramisu de pana acum", asa cum l-a numit chef Florin Dumitrescu. In schimb, aceasta proba a adus pentru Maria şi Gabriel eliminarea, acestia părăsind lupta pentru marele premiu.

Marţi, 10 iunie, de la 20.30, concurenţii rămaşi în joc, Rareş, Adriana, Anni, Irina şi Jesica, vor face tot posibilul să-şi demonstreze talentul culinar. Ei pornesc cu şanse egale către titlul de "MasterChef", însă probele la care îi vor supune cei trei chefi vor fi mai dificile ca oricȃnd.

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *