free download 78 travel guides written by experts

PRO FM duce distracția în liceele din București: Prima catedră, la Colegiul Ion Creangă

Matinalii de la Dimineața Blană, Sebastian Coțofană și Mădălina Veverița au strigat catalogul ieri, 6 noiembrie 2019, la catedra de la Colegiul Național Ion Creangă din București.

Este doar prima întâlnire a Dimineții Blană cu tinerii de la liceele bucureștene, pentru că matinalul Pro FM pleacă de luna aceasta în turneu ca să le energizeze liceenilor diminețile.

Invitații surpriză ai studioului de radio provizoriu de la Colegiul Ion Creangă au fost Liviu Teodorescu și Radu Bucălae, sărbătoritul zilei. Sala de festivități a colegiului s-a umplut imediat de tineri dornici să cânte și să se distreze cu matinalii, înainte de cursuri.

“Emisiunea de la liceu a fost o doză mare de energie și ne pregătim s-o repetăm curând. Ne dorim să fim cât mai aproape, la propriu, de ascultătorii Pro FM, care au povești young și full de energie pozitivă. Ne-am amintit cum era în pauzele din liceu, ne-am bucurat să retrăim feeling-ul acela, în direct, la radio. Și tinerii chiar ne-au impresionat. Sunt super spontani, cu o atitudine pozitivă, implicați. Ne bucurăm că suntem în viețile lor, zi de zi. Le mulțumim tare de tot că ne-au primit așa frumos și elevilor și profesorilor!”, au spus Sebastian și Veverița.

Matinalii Pro FM si liceeni

Câțiva liceeni și-au făcut curaj și au cântat live la radio, l-au acompaniat pe Liviu Teodorescu la chitară și au râs la glumele lui Radu și la rubricile consacrate din Dimineața Blană – GluMEME și Cântărețul Surpriză.

Matinalii PROFM i-au descusut bine pe liceeni: au aflat care sunt profesorii lor preferați, dacă preferă să-și ia notițe pe caiet sau direct pe laptop sau tabletă, care sunt artiștii preferați. Și au rămas impresionați să afle că tinerii mai fac multe alte lucruri pe lângă școală: cursuri de japoneză, proiecte de origami, se implică în proiecte civice sau și-au făcut echipă de volei.

După o astfel de experiență, echipa Dimineața Blană își dorește să revină cât de curând la catedră, la un alt liceu, tot cu tineri talentați și plini de energie. Elevii care vor să aibă câteva ore de Dimineața Blană live de la ei în liceu sau colegiu pot scrie la dimineatablana@profm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *