Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pro FM din nou la înălțime: Carla’s Dreams vine la PRO FM ON TOP 2019

Peste 300 de ascultători Pro FM vor participa astăzi, 27 iunie 2019, la cea de-a cincea ediție a concertului PRO FM ON TOP.

Alina Eremia și Mark Stam vor urca primii pe scena cu vedere la cel mai spectaculos apus de soare din București, iar atmosfera incendiară va fi asigurată de Carla’s Dreams.

“PRO FM ON TOP a fost gândit de la început să îmbine două superlative – cel mai bun artist al momentului într-un concert exclusiv pe cea mai faimoasă clădire din România, Casa Poporului. Toate cele patru ediții de până acum au fost unice prin atmosfera creată pe terasa de pe acoperișul Bucureștiului, locul în care până și soarele parcă ar mai sta puțin să vadă concertul. În 2015, la prima ediție, când Inna l-a prezentat pe solistul trupei Carla’s Dreams drept cel mai talentat dintre noi, multă lume a crezut că e o glumă. Astăzi, Carla’s Dreams este în mod sigur cel mai valoros proiect muzical din România și un nume care a reușit să adune, prin credibilitatea talentului, un adevărat trib de fani, ceea ce face al cincilea concert PRO FM ON TOP unul cu totul special.”, a declarat Marius Dobre, manager Pro FM.

PRO FM ON TOP KV

Concertul Pro FM de vară a devenit deja tradiție și este un eveniment exclusivist așteptat cu nerăbdare. În săptămânile care l-au precedat, mii de oameni au participat la concursul cu invitații pentru PRO FM ON TOP. Din cauza condițiilor de spațiu și de acces, din păcate, doar 300 de norocoși se vor bucura de experiența live a acestui concert. Pentru ceilalți, ca de fiecare dată, tot ce se întâmplă acolo se va transmite, la cea mai bună calitate, la Music Channel de la 19:15, dar și pe www.profm.ro și pe pagina de Facebook Pro FM.

În ultimii ani, pe scena de pe cea mai mare clădire a Europei au cântat Antonia, Irina Rimes, The Motans, Andra, Lidia Buble, Ami, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Smiley, Feli, Jazzy Jo, Cabron, Sore, Doc, Dorian, Speak şi Jean Gavril. PRO FM ON TOP este organizat de Pro FM, cu sprijinul Camerei Deputaţilor, și este susținut de Kaufland România și Digi Mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *