free download 78 travel guides written by experts

Pro FM dă startul evenimentelor în onoarea Zeului Amor

”Dimineața Blană” trimite săgeți cu premii către ”iubiței” și ”porumbei”

Sărbătorile de iarnă au trecut, am supraviețuit și celei mai deprimante zi a anului, a treia luni din ianuarie, așa că toată suflarea freamătă în așteptarea viitoarelor ocazii de sărbătoare – Valentine’s Day și Dragobetele.

O lună de iubire se așterne în fața tuturor, dar mai ales a ascultătorilor Pro FM. În luna iubirii, Dimineața Blană, cu Țibulcă și Coțofană, pregătește pentru cuplurile cool și cu chef de viață un concurs nou, efervescent, amuzant și interactiv.

Cei doi ”Cupidoni” matinali caută o pereche îndrăgostiți pe care să o trimită într-un weekend romantic la Milano.

Iubitei conra porumbei KV

În fiecare zi, în perioada 28 ianuarie – 13 februarie 2019, două cupluri se vor ”duela” în direct, la radio, iar cuplul câștigător va primi un voucher de bijuterii în valoare de 600 lei de la Amazing Jewerly și va intra automat în tragerea la sorți din 14 februarie, pentru weekend-ul romantic la Milano. Marele premiu este oferit de partenerul directbooking.ro.

Nu garantăm că cei doi Cupidoni de la Dimineața Blană vor mărturisi cum stau cu iubirea, dar cu siguranță vor avea succes cu această competiție în numele Zeului Amor. Ascultătorii vor intra în direct, vor alege echipa din care vor face parte – Iubițeii sau Porumbeii – și vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor. Lupta va fi contra-cronometru și va consta în ghicirea unor cuvinte pe tema dată – Valentine`s Day, ale căror definiții vor fi spuse de Țibulcă, respectiv de Coțofană. Ascultătorul care descoperă cele mai multe noțiuni în timpul dat intră în posesia premiului zilnic (voucher-ul pentru bijuterii). Dacă vreți să vă alegeți tabăra favorită, vă mai dezvăluim că Țibulcă este Iubițelul, iar Coțofană… Porumbelul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *